$close

Filtre

Se resultater

Finansiel ledelse-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

En Master of Business Administration er en fantastisk mulighed for personer, der ønsker at spore deres karriere i ledende stillinger. MBA-studerende præsenteres med real-life scenarier, der kan forberede dem til hurtig fremskridt på arbejdspladsen. Som følge heraf er MBA-kandidater fortsat i høj efterspørgsel på grund af de færdigheder, de har erhvervet i disse programmer. Hvad er en MBA… Læs mere

En Master of Business Administration er en fantastisk mulighed for personer, der ønsker at spore deres karriere i ledende stillinger. MBA-studerende præsenteres med real-life scenarier, der kan forberede dem til hurtig fremskridt på arbejdspladsen. Som følge heraf er MBA-kandidater fortsat i høj efterspørgsel på grund af de færdigheder, de har erhvervet i disse programmer.

Hvad er en MBA i Financial Management? Dette er en grad rettet mod fagfolk, som arbejder inden for deres respektive organisationers finansielle områder og ønsker at øge deres viden om de nyeste værktøjer og teknikker inden for økonomistyringssektoren. Denne type grad kan forberede kandidater til ledende lederstillinger. Studerende kan tilmelde sig kurser, der beskæftiger sig med emner som strategisk ledelse, marketing, projektledelse og regnskab.

Studerende, der er interesseret i en MBA i Financial Management, kan forvente at udvikle strategisk tænkning og finansielle færdigheder, der kan bruges til at forbedre deres personlige tid og penge ledelse. Forbedrede problemløsningskompetencer kan placere dem for flere muligheder på højt niveau og højere løn på arbejdspladsen.

Omkostningerne ved en MBA varierer afhængigt af skolen og typen af ​​tilbud, der tilbydes. Studerende, der er interesserede, bør være sikker på at undersøge tilgængelige programmer, der falder inden for deres finansielle muligheder.

Der er mange muligheder for kandidater med MBA i Financial Management legitimationsoplysninger. Nogle af disse stillinger kan omfatte finansanalytiker, økonomiafdelingschef, investeringsbankmand og økonomichef. Kandidater kan vælge at arbejde for internationale virksomheder, offentlige organisationer eller nonprofits. Nogle vælger også at arbejde som konsulenter eller iværksættere. Fordi det er en avanceret grad, kan en MBA også forberede kandidater til ph.d.-programmer.

MBA i Financial Management programmer kan findes på universiteter over hele kloden. Studerende interesseret i at forfølge en grad skal søge efter det program, der opfylder deres behov og tidsplan. Klasser kan tages i forskellige formater, herunder fuldtids, deltid, personligt eller online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
EMAS Eurasian Management & Administration School
Moskva, Rusland +5 Mere

Studer på engelsk! (1) Online hvor som helst, (2) Blended learning eller (3) Fuldtid på campus i Rusland! Top-14 bedste MBA'er i Central- og Østeuropa! Top-200 bedste MBA'er i ... +

Studer på engelsk! (1) Online hvor som helst, (2) Blended learning eller (3) Fuldtid på campus i Rusland! Top-14 bedste MBA'er i Central- og Østeuropa! Top-200 bedste MBA'er i verden! № 1 online & blandede og № 2 MBA'er på campus i Rusland! Avanceret premium konsulent- og uddannelsesprogram for dem, der har brug for at opnå modne moderne ledelsesevner til at arbejde i ledende stillinger, og som ikke er tilfredse med den grundlæggende viden, der gives af de fleste akademiske handelsskoler. På grund af specialiseringen af økonomistyring modtager studerende et komplet kursus i økonomistyring. 2 prestigefyldte grader: Executive MBA-grad fra EMAS (Rusland) + Executive MBA-eksamensbevis fra GFKM (Den Europæiske Union, Polen). -
EMBA
Fuldtid
Deltid
12 - 18 måneder
Russisk, Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online