MBASTUDIES

Finans i Spanien - Finans-uddannelser i Spanien Finans

En EMBA eller Executive MBA er en kandidat-niveau business grad for fagfolk og udøvende. Det giver dem mulighed for at studere business executive uddannelse og arbejde på samme tid.

Den EMBA Finance er designet til studerende, så de kan stifte bekendtskab med alle de Do 's og Dont ' s finansministerium. Det EMBA Finance er frugtbart for de studerende, da det dækker et udvidet felt i sådan en kort span af tid.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Finans i Spanien - Tag din EMBA i Spanien. Alle EMBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Finans, Spanien Filter

Executive MBA - Økonomistyring

Formato Educativo
EMBA
<
Fuldtid
<
10 måneder
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Deltagerne i dette program vil blive konfronteret med at analysere og evaluere det finansielle område af virksomheder (både tjenesteydelser og industrielle) i en eminent prakt ...

Læs mere