163 EMBA Programmer i Europa for 2024

EMBA Programmer i Europa for 2024Filter
    • London, Det Forenede Kongerige
    • Dubai, Forenede Arabiske Emirater

    Deltid

    18 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Balancer arbejde og studier med dette deltidsprogram, der kombinerer den fordybende campusoplevelse med den fleksibilitet, travle fagfolk har brug for.

    • Zürich, Schweiz

    Fuldtid, Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Amsterdam, Holland

    Deltid

    18 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Vores Executive MBA: Leading with Purpose, der bryder fri fra konventionelle tilgange, handler om samskabelse af viden og samarbejde om at stille de store, udfordrende spørgsmål og gå dybere ind i dagens og morgendagens problemer.

    • Barcelona, Spanien
    • Madrid, Spanien

    Deltid

    20 Måneder

    På campus

    Engelsk, Spanish

    Esades Executive MBA er et 20-måneders deltidsprogram, der sigter mod at uddanne ledende medarbejdere, så de kan kombinere arbejde med de allerbedste inden for lederuddannelse. Programmet er designet til at hjælpe dig med at blive en global leder, der er i stand til at inspirere og drive forandringer inden for virksomheder, der leder med tillid til usikre rammer og giver nyt perspektiv på udfordringer, som virksomheder og deres lederteam står over for.

    • Barcelona, Spanien

    Fuldtid

    14 Måneder

    På campus

    Spanish

    I hver fase af programmet implementerer vi den mest passende metode til at tilskynde til "learning by doing". Alt, hvad der sker i klasseværelset og uden for det, er designet til at have en direkte indflydelse på din dag til dag. Udvalget af forskellige metoder afspejler, hvad virksomheder kræver af fagfolk med hensyn til færdigheder såsom evnen til at reflektere, evnen til at handle i lyset af forandringer, alsidigheden ved at arbejde i tværfaglige teams og evnen til at møde udfordringerne i en global miljø.

    • Nottingham, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    2 år

    Blandet, Fjernundervisning

    Engelsk

    Vores Global Executive MBA er et stærkt partnerskab mellem Nottingham Business School og førende handelshøjskoler i Sydafrika og Brasilien. Ved at kombinere vores ekspertise vil du udvikle et virkeligt globalt perspektiv, internationale forbindelser og viden til at lede i en usikker og forbundet verden. Programmet er designet med fokus på bæredygtigt og ansvarligt lederskab. Disse principper er indlejret i alle vores moduler. Du vil blive fordybet i kontekstuelle ledelsesprojekter, udforske strategiske udfordringer i den virkelige verden og anvende din læring på din arbejdsplads. Uanset om du ønsker at påtage dig en mere overordnet rolle eller omfavne mulighederne og risiciene i en forbundet verden, er Global Executive MBA et flagskibsprogram og en transformerende læringsoplevelse.

    • Madrid, Spanien
    • Barcelona, Spanien
    • + 1 more

    Fuldtid

    18 Måneder

    På campus

    Spanish

    Executive Master Business Administration i Madrid undervises på ESIC Business & Marketing School campus. Vores campus i Madrid åbnede i 2021 og har 40 klasseværelser, et auditorium til 300 personer, 16 arbejdslokaler, 5 mødesteder, et fitnesscenter, et mindfulnessrum, et cafeteria og meget mere.

    • Barcelona, Spanien

    Deltid

    12 Måneder

    På campus

    Spanish

    EAE Executive MBA er vores deltids-MBA, oprettet for at øge din professionelle udvikling, enten inden for en eksisterende virksomhed eller opbygge din egen virksomhed. EMBA er designet til ledere og iværksættere med mere end seks års erfaring, ambition og en ånd af innovation. Executive MBA-programmet opfører sig som et økosystem, der forbedrer udviklingen af analytiske og ledende færdigheder med opdaterede og praktiske teknikker, samtidig med at du får den fleksibilitet, du har brug for i dit daglige liv.

    • Barcelona, Spanien

    Deltid

    18 Måneder

    På campus

    Spanish

    Executive MBA på UPF Barcelona School of Management er ledelsesudviklingsprogrammet, der giver dig mulighed for at give det endelige løft til din professionelle karriere og forbereder dig til at lede virksomheder med en global og innovativ vision. Executive MBA er en officiel kandidatgrad, akkrediteret af AMBA og understøttet af Pompeu Fabra Universitys stringens og ekspertise.

    • Eltville, Tyskland
    • Regensburg, Tyskland
    • + 6 more

    Deltid

    15 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Executive MBA i Real Estate International er designet til at give ejendomsmæglere en konkurrencefordel i forhold til andre markedsaktører, hvilket giver dem værktøjerne til at konkurrere på et internationalt marked. Kurset henvender sig til ejendomsmæglere, der ønsker at forme branchen bæredygtigt og få en bedre forståelse af ejendomsfinansiering og -investering samt af internationale markeder, især de amerikanske, britiske og asiatiske markeder.

    • Berlin, Tyskland

    Fuldtid

    12 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Arden University Berlins Master of Business Administration (MBA) kursus giver dig de avancerede lederskabskompetencer og forretningsevne, der er nødvendige for at komme ind på stillinger på seniorledelsesniveauer. I løbet af kurset lærer du den nyeste ledelses- og ledelsespraksis fra akademikere, der har et væld af erfaring fra den virkelige branche, der dækker væsentlige ledelsesfunktioner som ledelse, marketing, human resource management, økonomi og mere. Arden University Berlins MBA-program vil give dig et væld af viden og ekspertise, hvilket gør dig til en meget efterspurgt kandidat på jobmarkedet.

    • Online

    Fuldtid

    10 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk, Spanish

    Gå ikke glip af muligheden for at tage et skridt fremad i din professionelle karriere inden for sportssektoren. Specialiser dig i sportsledelse, og lær af de allerbedste - Real Madrid C.F. - en verdensleder inden for innovation og sportsledelse.

    • Pomorska, Polen

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    GFKM International Executive MBA-programmet forbereder dig til effektiv ledelse i VUCA-verdenen, hvor succes afhænger af hurtige og præcise beslutninger taget under konstant skiftende forhold. Udvikler omfattende viden om forretningsprocesser, et holistisk syn på organisationen og evnen til at styre en kompleks organisationsstruktur.

    • Frankfurt, Tyskland

    Deltid

    18 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Frankfurt School Executive Master of Business Administration (MBA) -program tilbyder universitetsuddannede eller andre kandidater med en tilsvarende kvalifikation, f.eks. Inden for bankadministration, muligheden for at tilegne sig ekstra all-round management skills.

    • Online

    Fuldtid, Deltid

    18 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Dette online MBA-program fra Arden University giver den kritiske fordel for at få succes i det øverste niveau af forretning, med fokus på lederegenskaber, virksomheds bæredygtighed og udformning af strategiske modeller. Uanset om du opretter en nichestart-up eller opererer i en internationalt anerkendt virksomhed, giver Ardens MBA-program dig de færdigheder, du skal bruge for at sætte din virksomhed op til succes.