MBASTUDIES

Fjernundervisning Iværksætteri Nordamerika - Iværksætteri -programmer Iværksætteri Nordamerika

En Executive MBA (EMBA) grad er designet til erfarne fagfolk, der er klar til at erhverve de nødvendige færdigheder til at arbejde i Executive Leadership og lederstillinger. Programmer udforske snørklede af ledelse, finansiering, markedsføring og andre relevante emner.

En EMBA er en udøvende Masters of Business Administrative grad. Designet til at arbejde professionelt, disse uddannelser dækker det grundlæggende i business lederskab og give et fundament for fremtidig succes, men alligevel give fleksibilitet for dem balancere arbejde, skole og familie. En EMBA for iværksætteri tilbyder undervisning med særligt fokus på iværksættere.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

De USA kaldet USA, er en føderal republik bestående af halvtreds stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhængende stater og den føderale distrikt af Washington DC er i første Nordamerika mellem Canada og Mexico. Staten Alaska ligger i det nordvestlige Nordamerika, vest for Canadas og øst for Rusland over Beringstrædet, og staten Hawaii er en øgruppe i midten af ​​nordlige Stillehav. Landet har også fem befolkede og ni ubefolkede områder i Stillehavet og Caribien.

Fjernundervisning Iværksætteri Nordamerika - Tag din Iværksætteri Nordamerika. Få alle Fjernundervisning Iværksætteri program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

4 Resultater i Iværksætteri, Nordamerika, Fjernundervisning Filter

Deltid Executive MBA

Hult International Business School
EMBA
Aug 2020
<
Deltid
<
18 måneder
Engelsk
på universitet

Integrer din uddannelse i et travlt arbejde og hjemmeliv ved at tilpasse hvor, hvordan og hvad du studerer med Hult meget fleksible deltids Global Executive MBA-program.

Læs mere

Executive MBA

Quantic School of Business and Technology
EMBA
<
Deltid
<
12 måneder
Engelsk
Online

Executive MBA kombinerer vores prisbelønnede MBA læseplan med ekstra kurser designet til mid-karriere fagfolk og iværksættere. Med flere gruppeprojekter og eksklusiv adgang ti ...

Læs mere

Executive MBA Epitech Management og IT Entreprenørskab

IONISx
EMBA
<
Deltid
<
18 måneder
Fransk
Online

Executive MBA Epitech Management og IT-iværksætterkursus er rettet mod ledere og fremtidige ledere, der ud over deres faglige færdigheder inden for IT-området ønsker at tilegn ...

Læs mere

EMBA i ledelse og iværksætteri

California Institute of Advanced Management
EMBA
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
11 måneder
Engelsk
på universitet
Online

CIAM direktion

Læs mere