MBASTUDIES

Energistyring-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

En Executive Master i Business Administration er designet til at arbejde fagfolk, der ønsker at tage deres karriere til næste niveau. Ved at designe kurser og projekter, der accentrerer eksisterende ekspertise, kan eleverne forvente at få yderligere viden og erfaring til at skubbe dem for at lykkes.

Hvad er en EMBA i Energistyring? Denne grad fokuserer på at udvide viden om, at højere medarbejdere, som ledere og ledere, allerede har skaffet sig fra deres tid på arbejdspladsen. Kursusarbejdet og gruppearbejdet fokuserer på at hjælpe eleverne effektivt og effektivt at styre deres virksomheds energi effektivt. Programmet søger at hjælpe eleverne med at oprette og gennemføre en plan inden for energistyring.

Dem, der forsøger et EMBA i Energistyring, kan forvente at lære forskellige finansielle komponenter, som f.eks. Forståelse af pengestrømme og resultatopgørelser, hvilket kan være nødvendigt, når de arbejder på executive level. Desuden kan de lære at arbejde godt på et hold, da gruppearbejde ofte er en del af læseplanerne. Endelig kan de lære centrale ledelsesevner, som kan oversætte godt til en højere position.

Omkostningerne varierer afhængigt af hvilken institution man vælger at deltage i. Graden tager typisk to år, hvis en studerende arbejder i sin nuværende stilling på samme tid.

Energistyring er et varmt emne i denne dag og alder. Ændring i et hurtigt tempo, fagfolk skal holde deres fingre til puls af markedet for at træffe forretningsbeslutninger, der kan påvirke deres organisation positivt. Studerende, der afslutter denne grad, kan betragtes som konkurrencedygtige kandidater til efterspurgte ledende, ledelsesmæssige og finansielle holdninger inden for organisationer. Fordi dette emne er så dynamisk, kan de, der har gennemført dette EMBA, være særligt værdifulde på arbejdsmarkedet.

Hvis du er interesseret i at arbejde mod en EMBA i Energy Management, tilbyder en række institutioner denne grad. Start med at søge skole på lokalt eller virtuelt niveau. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

 

1 Resultater i Energistyring Filter

EMBA i energiledelse

German Business School
EMBA
Sep 2020
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Den største inden for vores EMBA i Energy Management-adresser til medarbejdere, der arbejder i offentlige organisationer eller (energikrævende produktion) virksomheder med spe ...

Læs mere