Economics-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

Economics-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

Executive MBA er en postgraduate grad designet til at berige erfaringer og viden om ledende medarbejdere. Ved at arbejde mod graden, mens de er ansat i fuldtidsstillinger, kan de studerende forvente at uddybe deres nuværende færdigheder og ekspertise.

Hvad er en EMBA i økonomi? En EMBA i økonomi er en højere grad, der fokuserer på emnet økonomi. En studerende kan forvente at se nærmere på markedet og andre økonomiske aspekter, der kan påvirke strategiske forretningsbeslutninger inden for hans eller hendes nuværende position. Ved at fokusere på forskellige begivenheder og katalysatorer, der påvirker økonomien, kan den studerende forhåbentlig få en god forståelse for overførsel af rigdom og hvordan det kan påvirke fremtidige begivenheder.

EMBA i økonomi studerende kan forvente at lære en række færdigheder, der kan hjælpe dem i deres nuværende positioner. Til at begynde med kan eleverne lære at analysere aktuelle trends på markedet. Analysering er en vigtig færdighed, der er relevant for mange positioner. Også problemløsning vil være en færdighed undervist. Endelig kan eleverne forvente at være sammen med personer fra flere arbejdsgivere.

De interesserede i omkostningerne ved denne grad skal kontakte institutionen. Omkostningerne vil variere, sammen med den tid, der kræves for at afslutte denne grad.

Da den nuværende økonomi ændrer sig næsten dagligt, forbliver studiet af økonomi lige så relevant som nogensinde. Studerende, der gennemfører denne grad, kan finde sig ønskelige på arbejdsmarkedet og som førende kandidater til mange ledende stillinger. Chief Financial Officer, finansanalytiker og aktuarmæssige positioner kan muligvis være inden for rækkevidde, når man fuldender dette program. Derudover kan man finde ud af, at en forfremmelse eller lønforhøjelse inden for hans eller hendes nuværende selskab kunne være muligt efter opnåelsen af ​​denne grad.

Dem, der er interesseret i at lære mere eller potentielt at tilmelde sig dette EMBA-program, skal søge efter forskellige institutioner, der tilbyder det. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

 

Læs mere
I øjeblikket ingen programmer til at vise under EMBA Economics. Prøv vores kategori MBA Economics i stedet.

Search for similar programs here