Deltid EMBA Kolding - EMBA -uddannelser i Kolding EMBA , Kolding

Deltid EMBA Kolding - EMBA -uddannelser i Kolding EMBA , Kolding

MBA

En executive MBA eller EMBA er et kandidatniveau merkonom. En executive MBA-program er en meget gerne en almindelig MBA-program. Den væsentligste forskel er, at en executive MBA-program er primært designet til at uddanne erhvervsaktive ledere, ledere, iværksættere og andre virksomhedsledere.

MBA er et program designet til studerende, der ønsker at fremme deres faglige færdigheder og anvende dem til de faktiske virkelige forretningsmæssige situationer. Den guider eleverne til at reflektere og bragte sig i form af at vælge deres fremtidige karriere. Studerende får en bred forståelse af de vigtigste funktioner i en række forretningsområder og bruge disse færdigheder til at bidrage til den strategiske ledelse af en virksomhed.

På trods af sin lille befolkning. Danmark rangerer som et af verdens 's mest innovative lande takket være en stærk vægt på forskning og uddannelse af høj kvalitet Du vil også blive studeret i et sikkert, venligt og innovation-drevet miljø.

Med en optælling af over 80.000 indbyggere, er Kolding by, centrum af Kolding Kommune. Byen er også en del af den større jyske hovedstadsområdet. Det er hjemsted for 3 universitetets campus filialer.

Deltid EMBA Kolding - Tag din EMBA i Kolding. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Executive MBA

IBA International Business Academy
på universitet Deltid September 2018 Danmark Kolding

Executive MBA er baseret på mange års undervisning, forskning og konsulentvirksomhed, som har været centrale for aktiviteterne hos akademiske medarbejdere ved Coventry University Business [+]

Udøvende MBA

med hovedfokusområder på strategi, HRM og økonomi.

Executive MBA er baseret på mange års undervisning, forskning og konsulentvirksomhed, som har været centralt for akademiske medarbejderes aktiviteter på Coventry University Business School og IBA, og har resulteret i udvikling af højkvalitets uddannelser på universitetsniveau, forskning grader, internationale praktikophold, mediearbejde og en række publikationer på begge institutioner.

TIL HVEM?

Executive MBA er en virkelig international uddannelse for virksomhedsledere, der leveres sammen af ​​Coventry University Business School i England og International Business Academy (IBA) i Kolding, Danmark.... [-]