MBASTUDIES.DK

Deltid EMBA i Danmark - EMBA -uddannelser i Danmark EMBA

En EMBA eller Executive MBA er en kandidat-niveau business grad for fagfolk og udøvende. Det giver dem mulighed for at studere business executive uddannelse og arbejde på samme tid.

Hvis du ønsker at klatre op ad karrierestigen og få en ledende stilling, en MBA er for dig. Dette program giver dig den viden og færdigheder til at vinde alsidighed i form af forståelse af en række funktionelle, forretningsområder. Plus muligheden for at bruge værktøjer og analyser, for at bidrage til strategisk planlægning og beslutningstagning.

På trods af sin lille befolkning. Danmark rangerer som et af verdens 's mest innovative lande takket være en stærk vægt på forskning og uddannelse af høj kvalitet Du vil også blive studeret i et sikkert, venligt og innovation-drevet miljø.

Deltid EMBA i Danmark - Tag din Deltid EMBA i Danmark. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

resultater fundet Filter

Global Executive MBA

AVT Business School
på universitet Deltid 18 måneder Kontakt skolen Danmark København

AVTs AMBA-akkrediterede Executive MBA er det eneste ægte globale ledelsesprogram, der tilbydes i Danmark.

European Executive MBA

International Business Academy
Online Deltid 2 - 6 år Februar 2020 Danmark Kolding

Denne MBA-grad er et deltids- og internationalt program, der tilbydes af Leeds Beckett University i samarbejde med IBA International Business Academy i Kolding.