Deltid EMBA i Danmark - EMBA -uddannelser i Danmark EMBA

Deltid EMBA i Danmark - EMBA -uddannelser i Danmark EMBA

MBA

En EMBA eller Executive MBA er en kandidat-niveau business grad for fagfolk og udøvende. Det giver dem mulighed for at studere business executive uddannelse og arbejde på samme tid.

Hvis du ønsker at klatre op ad karrierestigen og få en ledende stilling, en MBA er for dig. Dette program giver dig den viden og færdigheder til at vinde alsidighed i form af forståelse af en række funktionelle, forretningsområder. Plus muligheden for at bruge værktøjer og analyser, for at bidrage til strategisk planlægning og beslutningstagning.

På trods af sin lille befolkning. Danmark rangerer som et af verdens 's mest innovative lande takket være en stærk vægt på forskning og uddannelse af høj kvalitet Du vil også blive studeret i et sikkert, venligt og innovation-drevet miljø.

Deltid EMBA i Danmark - Tag din Deltid EMBA i Danmark. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

Executive MBA

IBA International Business Academy
på universitet Deltid September 2019 Danmark Kolding

Executive MBA er baseret på mange års undervisning, forskning og konsulentvirksomhed, som har været centrale for aktiviteterne hos akademiske medarbejdere ved Coventry University Business [+]

Udøvende MBA

med hovedfokusområder på strategi, HRM og økonomi.

Executive MBA er baseret på mange års undervisning, forskning og konsulentvirksomhed, som har været centralt for akademiske medarbejderes aktiviteter på Coventry University Business School og IBA, og har resulteret i udvikling af højkvalitets uddannelser på universitetsniveau, forskning grader, internationale praktikophold, mediearbejde og en række publikationer på begge institutioner.

TIL HVEM?

Executive MBA er en virkelig international uddannelse for virksomhedsledere, der leveres sammen af ​​Coventry University Business School i England og International Business Academy (IBA) i Kolding, Danmark.... [-]


Global Executive MBA

AVT Business School
på universitet Deltid 18 måneder October 2019 Danmark Copenhagen

AVTs AMBA-akkrediterede Executive MBA er det eneste ægte globale ledelsesprogram, der tilbydes i Danmark. [+]

Udøvende MBA

Den Executive MBA på AVT er en berigende rejse, der giver dig mulighed for at finpudse dine ledelsesmæssige færdigheder, mens du udforsker de skiftende roller lederne i dagens dynamiske erhvervsklima.

MBA er et 18-måneders program i to dele:

Del 1 er CBA, der tager seks måneder / 650 læretimer. Del 2 er den MBA, der tager yderligere 12 måneder / 1300 læretimer og bygger på den vellykkede gennemførelse af CBA-programmet.

Den første del af Executive MBA omfatter en fornøjelig, øjenåbning studie tur til Cambridge i Boston, Massachusetts, USA.

Den Executive MBA klasse rejser også til Shanghai for en nedsænkning på det kinesiske marked.... [-]