Filter
EMBA
Danmark Studietype: Alle Hastighed: Deltid

Deltid EMBA i Danmark - EMBA -uddannelser i Danmark EMBA

En EMBA eller Executive MBA er en kandidat-niveau business grad for fagfolk og udøvende. Det giver dem mulighed for at studere business executive uddannelse og arbejde på samme tid.

Hvis du ønsker at klatre op ad karrierestigen og få en ledende stilling, en MBA er for dig. Dette program giver dig den viden og færdigheder til at vinde alsidighed i form af forståelse af en række funktionelle, forretningsområder. Plus muligheden for at bruge værktøjer og analyser, for at bidrage til strategisk planlægning og beslutningstagning.

På trods af sin lille befolkning. Danmark rangerer som et af verdens 's mest innovative lande takket være en stærk vægt på forskning og uddannelse af høj kvalitet Du vil også blive studeret i et sikkert, venligt og innovation-drevet miljø.

Deltid EMBA i Danmark - Tag din Deltid EMBA i Danmark. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

AVT Business School

AVTs AMBA-akkrediterede Executive MBA er det eneste ægte globale ledelsesprogram, der tilbydes i Danmark. ... [+]

Udøvende MBA

Den Executive MBA på AVT er en berigende rejse, der giver dig mulighed for at finpudse dine ledelsesmæssige færdigheder, mens du udforsker de skiftende roller lederne i dagens dynamiske erhvervsklima.

MBA er et 18-måneders program i to dele:

Del 1 er CBA, der tager seks måneder / 650 læretimer. Del 2 er den MBA, der tager yderligere 12 måneder / 1300 læretimer og bygger på den vellykkede gennemførelse af CBA-programmet.

Den første del af Executive MBA omfatter en fornøjelig, øjenåbning studie tur til Cambridge i Boston, Massachusetts, USA.

Den Executive MBA klasse rejser også til Shanghai for en nedsænkning på det kinesiske marked.... [-]

Danmark København
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
International Business Academy

Denne MBA-grad er et deltids- og internationalt program, der tilbydes af Leeds Beckett University i samarbejde med IBA International Business Academy i Kolding. ... [+]

European Executive MBA (E-MBA)

Som manager er det vigtigt at ligge foran markedstrendene og -udviklingen samt med de forskellige eksterne faktorer, der påvirker en virksomheds succes, evnen til at konkurrere med andre og position i markedet.

Nogle af de vigtigste parametre for, at en virksomhed skal have succes, er strategi, økonomi, ledelse, marketing og human resource management, og dette program har et stærkt fokus på disse emner.

Denne MBA-grad er et deltids- og internationalt program, der tilbydes af Leeds Beckett University i samarbejde med IBA International Business Academy i Kolding.

Med en europæisk Executive MBA får du færdighederne til at kunne arbejde med alle de vigtige aspekter af en virksomhed. Du får værktøjer såvel som viden og metoder, som du kan bruge nu og i din fremtidige karriere.... [-]

Danmark Kolding
Februar 2020
Engelsk
Deltid
2 - 6 år
Online
Læs mere på dansk