MBASTUDIES.DK

Deltid EMBA Copenhagen - EMBA -uddannelser i Copenhagen EMBA , Copenhagen

Beregnet til fagfolk, der allerede har betydelige hands-on viden, Postgraduate Executive MBA (EMBA) grad er designet til at give de studerende de nødvendige fremskridt i deres karriere værktøjer. Du kan arbejde, mens han studerede, da den virkelige verden erfaring beriger læringsmiljøet.

MBA er et program designet til studerende, der ønsker at fremme deres faglige færdigheder og anvende dem til de faktiske virkelige forretningsmæssige situationer. Den guider eleverne til at reflektere og bragte sig i form af at vælge deres fremtidige karriere. Studerende får en bred forståelse af de vigtigste funktioner i en række forretningsområder og bruge disse færdigheder til at bidrage til den strategiske ledelse af en virksomhed.

Danmark, officielt Kongeriget Danmark, er en suveræn stat i Nordeuropa, som ligger sydvest for Sverige, Sydnorge, og grænser mod syd af Tyskland.

Beliggende på Sjællands østkyst, der strækker sig på tværs af en del af Amager er Københavns by. Dette er hovedstaden i Danmark, med en befolkning på over 1 million indbyggere. Det har mange private og offentlige universiteter.

Deltid EMBA Copenhagen - Tag din EMBA i Copenhagen. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Global Executive MBA

AVT Business School
på universitet Deltid 18 måneder Kontakt skolen Danmark Copenhagen

AVTs AMBA-akkrediterede Executive MBA er det eneste ægte globale ledelsesprogram, der tilbydes i Danmark.