MBASTUDIES.DK

EMBA i Chile - EMBA-uddannelser i Chile EMBA

Beregnet til fagfolk, der allerede har betydelige hands-on viden, Postgraduate Executive MBA (EMBA) grad er designet til at give de studerende de nødvendige fremskridt i deres karriere værktøjer. Du kan endda arbejde, mens han studerede, da den virkelige verden erfaring beriger læringsmiljøet.

En Master of Business Administration (MBA) er en akademisk grad, der tager omkring to års studier for at modtage. Personer, der tjener denne grad gevinst vigtig viden og erfaring inden for områderne business og management, og kan være i stand til at finde et job hurtigt på grund af deres forbedrede færdigheder.

 

Uddannelse i Chile vægt en teknisk og videregående uddannelser gennem et universitet. De fleste af de universiteter i Chile byder veletableret student kultur og forholdet til internationale studerende uanset den sproglige barriere. Højere uddannelse i Chile er tilgængelig i både private og offentligt finansierede universiteter.

EMBA i Chile - Tag din EMBA i Chile. Alle EMBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

resultater fundet Filter

Executive MBA

IEDE Business School Chile
på universitet Fuldtid 14 måneder Februar 2020 Chile Providencia

Den Executive MBA IEDE Business School, har til formål at bidrage til udviklingen af ​​samfundet gennem uddannelse af professionelle ekspertise, til at arbejde i forskellige organisationer, private og statslige, nationale og internationale.

Executive MBA LATAM

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez
Online og campus kombineret Deltid 1 år September 2019 Chile Peñalolén

Executive MBA LATAM er et deltids program, der internationaliserer og fremmer karriere fra sine deltagere og skaber øjeblikkelig værdi for deres organisationer.