MBASTUDIES.DK

Deltid EMBA Peñalolén - EMBA -uddannelser i Peñalolén EMBA , Peñalolén

Når du har fået en kandidatgrad i erhvervslivet og har betydelige hands-on erfaring, det næste skridt er en Executive MBA (EMBA). Programmer kombinerer fundamentals såsom finansiering, regnskab og markedsføring med lederskab undersøgelser for at få dig ind i højt niveau udøvende og lederstillinger.

En Master of Business Administration (MBA) er en akademisk grad, der tager omkring to års studier for at modtage. Personer, der tjener denne grad gevinst vigtig viden og erfaring inden for områderne business og management, og kan være i stand til at finde et job hurtigt på grund af deres forbedrede færdigheder.

 

Chile, officielt Republikken Chile er et sydamerikansk land besætter en lang, smal stribe land mellem Andesbjergene mod øst og Stillehavet mod vest.

Deltid EMBA Peñalolén - Tag din EMBA i Peñalolén. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Executive MBA LATAM

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez
Online og campus kombineret Deltid 1 år September 2019 Chile Peñalolén

Executive MBA LATAM er et deltids program, der internationaliserer og fremmer karriere fra sine deltagere og skaber øjeblikkelig værdi for deres organisationer.