MBASTUDIES.DK

Deltid EMBA i Chile - EMBA -uddannelser i Chile EMBA

Beregnet til fagfolk, der allerede har betydelige hands-on viden, Postgraduate Executive MBA (EMBA) grad er designet til at give de studerende de nødvendige fremskridt i deres karriere værktøjer. Du kan endda arbejde, mens han studerede, da den virkelige verden erfaring beriger læringsmiljøet.

En Master of Business Administration (MBA) er en akademisk grad, der tager omkring to års studier for at modtage. Personer, der tjener denne grad gevinst vigtig viden og erfaring inden for områderne business og management, og kan være i stand til at finde et job hurtigt på grund af deres forbedrede færdigheder.

 

Uddannelse i Chile vægt en teknisk og videregående uddannelser gennem et universitet. De fleste af de universiteter i Chile byder veletableret student kultur og forholdet til internationale studerende uanset den sproglige barriere. Højere uddannelse i Chile er tilgængelig i både private og offentligt finansierede universiteter.

Deltid EMBA i Chile - Tag din Deltid EMBA i Chile. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

resultater fundet Filter

Executive MBA LATAM

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez
Online og campus kombineret Deltid 1 år Kontakt skolen Chile Peñalolén

Executive MBA LATAM er et deltids program, der internationaliserer og fremmer karriere fra sine deltagere og skaber øjeblikkelig værdi for deres organisationer.