Deltid EMBA Montreal - EMBA -uddannelser i Montreal EMBA , Montreal

Deltid EMBA Montreal - EMBA -uddannelser i Montreal EMBA , Montreal

MBA

En EMBA kunne være løsningen. Det giver dig mulighed for at beholde dit job, lære fra eksperterne og anvende nye færdigheder straks tilbage i arbejdsstyrken.

En Master of Business Administration eller MBA er en to-årig kandidatniveau grad, at enkeltpersoner kan forfølge efter at tjene en bachelor. Optjening en MBA kan hjælpe kandidater får den vigtige viden, færdigheder og erfaring, de har brug for at starte en karriere i virksomhedernes verden.

 

Hvis du tænker på alle højere uddannelser, der vil påvirke dit liv positivt og giver dig samtidig praktisk viden og færdigheder, så Canada 's uddannelsessystem er, hvad du har brug for. Rejsen til Canada for din uddannelse vil gøre dig værdsætte kreativitet og innovation af foredragsholderne i disse højere læreanstalter.

Med forskellige eksamensbeviserne institutioner er Montreal blandt de byer i Nordamerika, som har den største koncentration af højere uddannelsescentre. Nogle af de fremtrædende mennesker i landet passeret city-baserede institutioner for deres eksamensbeviser og eksamensbeviser.

Deltid EMBA Montreal - Tag din EMBA i Montreal. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Mcgill - Hec Montréal Emba

HEC Montréal
på universitet Deltid 15 måneder September 2018 Canada Montreal

McGill - HEC Montréal EMBA vil tildele succesfulde deltagere en fælles MBA-grad med forsegling af både HEC Montréal og McGillUniversity ... [+]

McGill - HEC Montréal EMBA

Programmet er designet til at imødekomme udviklingsbehov hos erfarne ledere, der besætter eller er bestemt til ledende stillinger. Programdeltagere er ledere, iværksættere og fagfolk med mindst 10 års erhvervserfaring, herunder mindst fem års ledelseserfaring.

Deltagerne forbliver i deres job i hele programmet og kan færdiggøre det om 15 måneder. Klasser mødes typisk torsdag til søndag, en gang om måneden, med to boligmoduler på 7 og 10 dage. Det andet boligmodul vil finde sted i udlandet i Latinamerika eller Asien.

Afspejler virkeligheden af ​​canadisk virksomhed, vil programmet blive leveret i tosproget format. Klasse præsentationer og gruppediskussioner vil være både fransk og engelsk. Derfor skal kandidaterne forstå begge sprog, men kan bidrage til diskussioner og skrive eksamener og papirer på begge sprog.... [-]