Deltid EMBA Quebec - EMBA -uddannelser i Quebec EMBA , Quebec

Deltid EMBA Quebec - EMBA -uddannelser i Quebec EMBA , Quebec

MBA

EMBA uddannelser er fleksible og økonomisk overkommelige uddannelse muligheder for fuldtidsansatte arbejder fagfolk. I dagens 's arbejdsmarked, er det ' s ikke let at finde en konkurrencefordel. Både beskæftigede og ledige mennesker ser på en EMBA.

Hvis du ønsker at klatre op ad karrierestigen og få en ledende stilling, en MBA er for dig. Dette program giver dig den viden og færdigheder til at vinde alsidighed i form af forståelse af en række funktionelle, forretningsområder. Plus muligheden for at bruge værktøjer og analyser, for at bidrage til strategisk planlægning og beslutningstagning.

Hvis du tænker på alle højere uddannelser, der vil påvirke dit liv positivt og giver dig samtidig praktisk viden og færdigheder, så Canada 's uddannelsessystem er, hvad du har brug for. Rejsen til Canada for din uddannelse vil gøre dig værdsætte kreativitet og innovation af foredragsholderne i disse højere læreanstalter.

Denne store fransktalende provins i Canada er et valg for mange, især franske indfødte bor i landet, når det kommer til at foretage en videregående uddannelse. Men ikke alle regioner anvender fransk, men det vigtigste videregående uddannelsesinstitution i regionen Université du Quebec, der indskriver tusindvis af lokale studerende årligt.

Deltid EMBA Quebec - Tag din EMBA i Quebec. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Mcgill - Hec Montréal Emba

HEC Montréal
på universitet Deltid 15 måneder September 2018 Canada Montreal

McGill - HEC Montréal EMBA vil tildele succesfulde deltagere en fælles MBA-grad med forsegling af både HEC Montréal og McGillUniversity ... [+]

McGill - HEC Montréal EMBA

Programmet er designet til at imødekomme udviklingsbehov hos erfarne ledere, der besætter eller er bestemt til ledende stillinger. Programdeltagere er ledere, iværksættere og fagfolk med mindst 10 års erhvervserfaring, herunder mindst fem års ledelseserfaring.

Deltagerne forbliver i deres job i hele programmet og kan færdiggøre det om 15 måneder. Klasser mødes typisk torsdag til søndag, en gang om måneden, med to boligmoduler på 7 og 10 dage. Det andet boligmodul vil finde sted i udlandet i Latinamerika eller Asien.

Afspejler virkeligheden af ​​canadisk virksomhed, vil programmet blive leveret i tosproget format. Klasse præsentationer og gruppediskussioner vil være både fransk og engelsk. Derfor skal kandidaterne forstå begge sprog, men kan bidrage til diskussioner og skrive eksamener og papirer på begge sprog.... [-]