MBASTUDIES

Deltid EMBA Ottawa - EMBA -uddannelser i Ottawa EMBA , Ottawa

For dem, der har vundet en betydelig mængde af professionel erfaring og er klar til at arbejde i en mere fremtrædende position, en Executive MBA (EMBA) er det næste skridt. Kursusaktiviteter om regnskab, ledelse og økonomi er blandt de emner, udforskes.

Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. Ikke alene Canada giver et sikkert, rent miljø, men det har konsekvent været rangeret som en af ​​verdens bedste steder at bo i form af livskvalitet ved FN.

Ottawa er anerkendt som en af ​​de bedst uddannede byer i Canada. Næsten halvdelen af ​​befolkningen er uddannet fra de forskellige universiteter og colleges. Den vigtigste videregående uddannelse institution-University of Ottawa og Carleton University har bidraget til denne både direkte og indirekte.

Deltid EMBA Ottawa - Tag din EMBA i Ottawa. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Executive MBA

Telfer School of Management, University of Ottawa
EMBA
Sep 2020
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

University of Ottawa Executive MBA er for dem der søger det højeste afkast på deres personlige og økonomiske investeringer i en Graduate Business grad. Hvis du kræver mere af ...

Læs mere