Deltid EMBA i Canada - EMBA -uddannelser i Canada EMBA

Deltid EMBA i Canada - EMBA -uddannelser i Canada EMBA

MBA

Executive MBA-program er en global management program designet til at imødekomme behovene hos midtvejs i karriereforløbet.Det udvikler effektive ledere for i dag 's dynamiske globale organisation

En Master of Business Administration (MBA) præsenteres for kandidater ved afslutningen af ​​to års avancerede og specialiserede undersøgelse dækker emner som business, ledelse, økonomi og regnskab. Optjening en MBA kan give kandidater en konkurrencefordel i forhold til andre jobansøgere på en aggressiv jobmarked.

 

Canada er det bedste land til at forfølge din videregående uddannelse, hvis du er en interaktiv person. Næsten hver etnisk gruppe er repræsenteret i Canada og dermed er det 'sa multikulturelle samfund. Sprogbarrieren er ikke et problem for udenlandske studerende, da Canada betragtes som verdens 's leder i sprogundervisning.

Deltid EMBA i Canada - Tag din Deltid EMBA i Canada. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

Mcgill - Hec Montréal Emba

HEC Montréal
på universitet Deltid 15 måneder September 2018 Canada Montreal

McGill - HEC Montréal EMBA vil tildele succesfulde deltagere en fælles MBA-grad med forsegling af både HEC Montréal og McGillUniversity ... [+]

McGill - HEC Montréal EMBA

Programmet er designet til at imødekomme udviklingsbehov hos erfarne ledere, der besætter eller er bestemt til ledende stillinger. Programdeltagere er ledere, iværksættere og fagfolk med mindst 10 års erhvervserfaring, herunder mindst fem års ledelseserfaring.

Deltagerne forbliver i deres job i hele programmet og kan færdiggøre det om 15 måneder. Klasser mødes typisk torsdag til søndag, en gang om måneden, med to boligmoduler på 7 og 10 dage. Det andet boligmodul vil finde sted i udlandet i Latinamerika eller Asien.

Afspejler virkeligheden af ​​canadisk virksomhed, vil programmet blive leveret i tosproget format. Klasse præsentationer og gruppediskussioner vil være både fransk og engelsk. Derfor skal kandidaterne forstå begge sprog, men kan bidrage til diskussioner og skrive eksamener og papirer på begge sprog.... [-]