Filter
EMBA
Studietype: alle Hastighed: alle

Business Management-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

Efter at have fået en bachelorgrad, går mange elever ind i deres valgte karrierefelt med ønsket om at efterhånden fremme deres uddannelse. Et EMBA-program tager typisk en studerendes erhvervserfaring og bygger på det for at øge viden inden for hans eller hendes valgte karrierefelt.

Hvad er en EMBA i Business Management? Designet til at forberede eleverne til ledende roller i erhvervslivet, giver dette program ofte studerende specialiseret viden inden for emner som strategi, ledelsesteori og marketing teknikker. Hvert kursus giver typisk studerende en større forståelse for, hvordan en virksomhed fungerer globalt og hvordan man navigerer på karriereområdet med succesfulde strategier og implementeringsprocedurer.

Mange færdigheder kan dyrkes gennem en EMBA i Business Management program. Selvom stærke kommunikationsevner kan vise sig nyttige både professionelt og personligt, kan lederskabskompetencer hjælpe eleverne med at skille sig ud som medarbejdersituationer og kunne i sidste ende føre til jobfremskridt. Kritisk-tænkningskompetencer kan også vise sig at være nødvendige i erhvervslivet.

Det tager typisk eleverne to år at gennemføre et EMBA-program, men priserne varierer mellem skolerne. Hvert universitet har sine egne programmer og gebyrer, så omkostningerne kan variere drastisk.

At have en EMBA i Business Management kan kvalificere eleverne til en række engagerende karriere. Mange bruger deres erfaring og viden til at blive virksomhedsledere eller administrerende direktører i eksisterende virksomheder, mens andre foretrækker at starte deres eget firma. Nogle vælger karriere som marketingledere, dataanalytikere eller forretningskonsulenter. De, der foretrækker at arbejde i finansafdelingen, arbejder nogle gange som kompensationsledere. Job som projektledere, virksomhedskonsulenter eller reklamekonsulenter kan også være til rådighed.

Med den hurtige udvidelse af teknologi er onlineklasser mere populære end nogensinde før. Hvis du tager fjernundervisning, kan eleverne have fleksibilitet til at afbalancere skolen med deres personlige liv. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

 

 

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

3 Resultater i Business Management

ESIC Business & Marketing School

Den Executive MBA i Business Management - EMBA er rettet mod erfarne fagfolk, der inden for deres organisationer udfører arbejde karakteriseret ved beslutningstagning og ... [+]

.

Den Executive MBA i Business Management - EMBA er rettet mod erfarne fagfolk, der inden for deres organisationer udfører arbejde karakteriseret ved beslutningstagning og forvaltning af forretningsmæssige ressourcer, samt de fagfolk, der udfører lignende og komplementære funktioner i ledende medarbejdere.

Et komplet træningsprogram, der fokuserer på:

Strategiske overvejelser af øverste ledelse, der kombinerer aspekter af miljøforståelse og strategisk udvikling;Virkningen af teknologiske og menneskelige "nøglefaktorer"Finansielle teknikker og regnskabsinformationssystemer, hvis udvikling omfatter de internationale aspekter af ledelsen;Strategisk marketingperspektiv, herunder forretningsmæssige overvejelser, der bør være til stede i øverste ledelse;Processer og operationer, der genererer produkter og tjenester, der imødekommer kundernes behov og deres konsekvenser i gruppen af fagfolk, der arbejder i virksomheden;Integrerende tilgang til de ledelsesmæssige kompetencer, der udgør hovedaksen for den generelle retningsaktivitet.mål... [-]
Brasilien Curitiba
March 2020
Deltid
600 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Pontificia Comillas

The Official Executive masteruddannelse i Business Management (Executive MBA) udbydes af ICADE Business School, en særlig sektion under Det Naturvidenskabelige erhvervsøk ... [+]

Executive Kandidatgrad i Business Management (Executive MBA)

The Official Executive masteruddannelse i Business Management (Executive MBA) udbydes af ICADE Business School, en særlig sektion under Det Naturvidenskabelige erhvervsøkonomi, specialiseret i postgraduate kurser i økonomi og business administration. Med en track-record omfattende over 23 generationer af graduate ledere og et fagligt niveau, der er second to none, dette er det syvende år (2017-2018 akademiske år), som kandidatuddannelsen udbydes som en officiel grad tilpasset den kravene i den Europæiske område for videregående uddannelser.

Optagelse

Adgangskrav:

Officiel universitet licentiat eller bachelorgrad kandidater med mindst tre års erhvervserfaring arbejde i stillinger med midten / høj grad af ansvarlighed. Officielle Diploma kandidater, der kan vise sig at have mindst fem års erhvervserfaring i nøglepositioner. Metoder & Målsætninger ... [-]
Spanien Madrid
September 2019
Fuldtid
Deltid
10 - 14 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
EBAPE Brazilian School of Public and Business Administration

Den Executive Master i Business Management Professional (MEX) EBAPE er en højt kvalificeret program til øverste niveau kandidater i landet eller i udlandet, som er ... ... [+]

Executive Master i Business Management Professional

Den Executive Master i Business Management Professional (MEX) EBAPE er en højt kvalificerede kandidater til øverste niveau i landet eller i udlandet program, der handler eller har til formål at handle inden for Business Administration.

Kurset udbydes om aftenen og skal være afsluttet inden for 24 måneder med godkendt speciale. Klasser starte er altid i begyndelsen af ​​hvert år, og de delte struktur kvartaler.

Klasser vil blive afholdt i løbet af ugen fra mandag til fredag, fra 18:30 til 21:45, hvilket vil give den studerende en kandidatgrad for at forene deres erhvervsmæssige aktiviteter.

Den MEX sætte master:... [-]

Brasilien Rio de Janeiro
March 2020
Deltid
24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk