Business Administration i Ukraine - Business Administration-uddannelser i Ukraine Business Administration

Business Administration i Ukraine - Business Administration-uddannelser i Ukraine Business Administration

Business Administration

En EMBA kunne være løsningen. Det giver dig mulighed for at beholde dit job, lære fra eksperterne og anvende nye færdigheder straks tilbage i arbejdsstyrken.

Ukraine er en overkommelig, men alligevel kvalitativ mulighed. Det er også en af ​​de smukkeste lande i EU, og har mange smukke og industrielle byer.Der er to grader er knyttet til ukrainske universiteter: Bachelor 's Degree (4 år) og Master ' s Degree (5-6. år)

Business Administration i Ukraine - Tag din EMBA i Ukraine. Alle EMBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

Senior Executive Mba

The International Management Institute (MIM-Kyiv)
på universitet Fuldtid 24 måneder September 2018 Ukraine Kiev

I 2004 var MIM-Kyiv den første ukrainske business school for at tilbyde Executive Executive MBA - MBA-program for øverste ledere. [+]

I 2004 var MIM-Kyiv den første ukrainske business school for at tilbyde Executive Executive MBA - MBA-program for øverste ledere.

Formålet med programmet er:

at uddybe forståelsen af ​​udviklingen i verdensøkonomiske udviklingstendenser, deres indflydelse på virksomhedernes aktiviteter og til at danne tilgange til at identificere effektive måder at opnå konkurrencemæssige fordele i erhvervslivet på, som sikrer dets strategiske konkurrenceevne.

Programmet er forgængere og øverste ledere af store og mellemstore virksomheder, der træffer strategiske ledelsesbeslutninger og har mere end 5 års ledelseserfaring. Fokus i dette program er ikke på beslutningsprocesser til konkret forvaltning, men på at undersøge sammenhængen mellem alle ledelsesaktivitetsområder, forbedre færdigheder i udvikling og implementering af virksomhedens konkurrenceevne strategi.... [-]


International Executive MBA: Europæisk

EMAS Eurasian Management & Administration School
Online på universitet Undervisning både online og på universitetet Fuldtid Deltid 1 - 2 år Åben tilmelding Ukraine Kiev + 3 mere

Studer på engelsk! (1) Heltid på campus i Rusland eller (2) Online overalt! Top-25 bedste MBA'er i Central [+]

SKYND DIG! SCHOLARSHIPS TILKØB KONKURRENCE ER I PROGRESS! OP TIL 80% DÆKNING AF UNDERSØGelsesgodtgørelsen! ANSØG NU!

Studer på engelsk!

Avanceret præmie Heltid på campus i Moskva / Nizhny Novgorod eller 100% Online rådgivning og uddannelsesprogram for dem, der har brug for at opnå modne moderne ledelsesevner til at arbejde i ledende stillinger, og som ikke er tilfredse med den grundlæggende viden, der gives af de fleste akademiske business schools. På grund af International Global Management-specialiseringen får eleverne et komplet kursus på international global ledelse.

Undersøgelse

Forskellige specialer er tilgængelige!

Kvalitativ viden og 2 prestigefyldte eksamensbeviser : Executive MBA-eksamensbevis for EMAS ( Rusland ) Executive MBA-eksamensbevis for GFKM ( EU , Polen) garanterer din karriere og indtægtsvækst overalt i verden . Det er det bedste valg for ledere, der ønsker at arbejde i lokale eller internationale virksomheder, enten i deres hjemland eller i udlandet, og ønsker at være en succes.... [-]