Business Administration i Irland - Business Administration-uddannelser i Irland Business Administration

Business Administration i Irland - Business Administration-uddannelser i Irland Business Administration

Business Administration

En EMBA eller Executive MBA er en kandidat-niveau business grad for fagfolk og udøvende. Det giver dem mulighed for at studere business executive uddannelse og arbejde på samme tid.

Irland er en ø i nord-vest for det kontinentale Europa. Det er den tredje største ø i Europa og tyvende største ø på Jorden. Mod øst er den større ø i Storbritannien, hvorfra det er adskilt af Det Irske Hav.

Business Administration i Irland - Tag din EMBA i Irland. Alle EMBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

Executive MBA

UCD Michael Smurfit Graduate Business School
på universitet Deltid 24 måneder September 2018 Irland Dublin

Vi er Irlands førende forskningsbaserede business school, og du vil være ideelt placeret til at drage fordel af den forskning, vi gennemfører her. Vores internationale fakultet er en værdifuld ressource, der tilbyder høj kvalitet undervisning og omfattende erfaring fra erhvervslivet. [+]

Innovative undervisningsmetoder i lille gruppe indstilling. Professionelle, højt motiverede kolleger. Kontakt med tidligere studerende og virksomhedernes ledere. Højt uddannet, internationale fakultet.

Mål for Executive MBA

Viden Vi er Irlands førende forskningsbaserede business school, og du vil være ideelt placeret til at drage fordel af den forskning, vi gennemfører her. Vores internationale fakultet er en værdifuld ressource, der tilbyder høj kvalitet undervisning og omfattende erfaring fra erhvervslivet.

Ledelsesmæssige færdigheder Vi hjælper dig med at forbedre dine kritiske analyse, problemløsning og andre praktiske business-færdigheder og udvikle dine "bløde færdigheder", såsom kommunikation og interpersonelle færdigheder, gennem undervisning og coaching.... [-]