Filter
Hviderusland

Business Administration i Hviderusland - Business Administration-uddannelser i Hviderusland Business Administration

En EMBA eller Executive MBA er en kandidat-niveau business grad for fagfolk og udøvende. Det giver dem mulighed for at studere business executive uddannelse og arbejde på samme tid.

Republikken Belarus er beliggende i den østlige del af Europa. Belarus giver en af ​​de bedste platforme for uddannelse. Undersøgelse i Hviderusland er en optimal måde at lære russisk og hviderussiske sprog.

Business Administration i Hviderusland - Tag din EMBA i Hviderusland. Alle EMBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Business Administration, Hviderusland

Sted
Hviderusland
Studietype
Hastighed
Andre muligheder inden for dette studieområde:
EMAS Eurasian Management & Administration School

Få en 50% rabat vin en bil eller penge! Studer på engelsk! (1) Online overalt, (2) Blended learning eller (1) Heltid på campus i Rusland! Top 18 bedste MBA'er i Central ... [+]

SKYND DIG! 50% rabat på underholdningsgebyret vinder en bil! - ANVEND NU !

Studer på engelsk!

Avanceret præmie (1) 100% Online, (2) Blandet læring eller (3) Fuldtid på campus i Rusland gennemfører uddannelsesprogram for dem, der har brug for at opnå modne moderne ledelsesevner til at arbejde i ledende stillinger, og som ikke er tilfredse med grundlæggende viden, der gives af de fleste akademiske erhvervsskoler. På grund af International Global Management-specialiseringen får eleverne et komplet kursus på international global ledelse.

Forskellige specialer er tilgængelige!

2 prestigefyldte grader: Executive MBA grad fra EMAS ( Rusland) Executive MBA-eksamensbevis for GFKM ( EU, Polen) garanti.... [-]

Hviderusland Minsk
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Online
Undervisning både online og på universitetet
Læs mere på dansk