Filter
EMBA
Danmark Studietype: alle Hastighed: alle

Business Administration i Danmark - Business Administration-uddannelser i Danmark Business Administration

Executive MBA-program er en global management program designet til at imødekomme behovene hos midtvejs i karriereforløbet.Det udvikler effektive ledere for i dag 's dynamiske globale organisation

På trods af sin lille befolkning. Danmark rangerer som et af verdens 's mest innovative lande takket være en stærk vægt på forskning og uddannelse af høj kvalitet Du vil også blive studeret i et sikkert, venligt og innovation-drevet miljø.

Business Administration i Danmark - Tag din EMBA i Danmark. Alle EMBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Business Administration, Danmark

AVT Business School

AVTs AMBA-akkrediterede Executive MBA er det eneste ægte globale ledelsesprogram, der tilbydes i Danmark. ... [+]

Udøvende MBA

Den Executive MBA på AVT er en berigende rejse, der giver dig mulighed for at finpudse dine ledelsesmæssige færdigheder, mens du udforsker de skiftende roller lederne i dagens dynamiske erhvervsklima.

MBA er et 18-måneders program i to dele:

Del 1 er CBA, der tager seks måneder / 650 læretimer. Del 2 er den MBA, der tager yderligere 12 måneder / 1300 læretimer og bygger på den vellykkede gennemførelse af CBA-programmet.

Den første del af Executive MBA omfatter en fornøjelig, øjenåbning studie tur til Cambridge i Boston, Massachusetts, USA.

Den Executive MBA klasse rejser også til Shanghai for en nedsænkning på det kinesiske marked.... [-]

Danmark Copenhagen
October 2019
Deltid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk