Business Administration i Bangladesh - Business Administration-uddannelser i Bangladesh Business Administration

Business Administration i Bangladesh - Business Administration-uddannelser i Bangladesh Business Administration

Business Administration

En Executive MBA (EMBA) grad er designet til erfarne fagfolk, der er klar til at erhverve de nødvendige færdigheder til at arbejde i Executive Leadership og lederstillinger. Programmer udforske snørklede af ledelse, finansiering, markedsføring og andre relevante emner.

Undersøgelse i Bangladesh byder på mange muligheder for studerende. Systemet med uddannelse i landet er stærkt subsidieret. Universiteter, gymnasier og skoler i Bangladesh tilbyder et levende, kreativt og udfordrende miljø, som giver en mulighed for de studerende til at udvikle deres potentiale.

Business Administration i Bangladesh - Tag din EMBA i Bangladesh. Alle EMBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

Executive Master Of Business Administration

Canadian University of Bangladesh
på universitet Fuldtid September 2018 Bangladesh Dhaka

På kandidatniveau, skolen tilbyder Executive MBA (EMBA) Program rettet mod arbejder fagfolk, der interagerer med kursus facilitatorer for at få kendskab til aktuelle forretningspraksis. [+]

School of Business har til formål at producere kvalitet kandidater høje som vil være i stand til at placere sig selv i top klassificeret positioner i lokale og globale virksomheder. Skolen tilbyder både bachelor-og postgraduate programmer.

På kandidatniveau, skolen tilbyder Executive MBA (EMBA) Program rettet mod arbejder fagfolk, der interagerer med kursus facilitatorer for at få kendskab til aktuelle forretningspraksis. School of Business kombinerer bedste praksis fra den akademiske verden og industrien til og søger at give nutidige forretningspraksis til sine kandidater.

adgangskrav

Arbejds erfaring: Minimum 2 års erhvervserfaring erhvervserfaring

Akademiske kvalifikationer: ... [-]


Udøvende Mba (emba)

American International University-Bangladesh
på universitet Deltid 4 semestre September 2018 Bangladesh Dhaka

Executive MBA Programmet integrerer klasseværelset læring, færdighed udvikling og personlig udvikling. Med et dedikeret Executive MBA-hold bestående af kompetencer, karriere og forretningsrelaterede specialister bygger programmet på ... [+]

Et vigtigt element i at studere i et MBA-program er erhvervelse af færdigheder. Studerende vil udvikle analytiske evner samt vigtige ledelsesmæssige færdigheder som teamarbejde, ledelse og effektiv kommunikation. En evnen til at fortolke data udvikles også gennem moduler som Managing Finance, Managing Operations og Project Management Ved kalken når man det afsluttende semester; du vil kunne anvende disse til undersøgelsen af ​​et stort strategisk problem.

Executive MBA Programmet integrerer klasseværelset læring, færdighed udvikling og personlig udvikling. Med et dedikeret Executive MBA-hold bestående af kompetencer, karriere og forretningsrelationer specialister, bygger programmet på akademisk omdømme, for at skabe en mulighed, der gør det muligt for en studerende at forfalske den fremtidige karriere.... [-]