MBASTUDIES

EMBA i Bangladesh - EMBA-uddannelser i Bangladesh EMBA

Virksomhedsledere og fagfolk kan begynde deres udøvelse af forfremmelse og vækst ved at søge efter den rigtige EMBA Bangladesh program. Kandidater vil opleve en udvidelse af viden om de grundlæggende elementer i forretning og forvaltning. EMBA Bangladesh programmer har til formål at forbedre de evner af fagfolk til at støtte deres personlige og faglige udvikling. Gennem et udvalg af undervisningsmetoder understrege aktiv deltagelse af de ledere, benytter EMBA Bangladesh programmer debat om tilfælde af lokale og internationale virksomheder sammenhænge, ​​såvel som holdtræning på at lette deltagernes vækst.

EMBA Bangladesh programmer også sørge for at have gæsteforelæsninger med et sortiment af virksomhedernes gæstetalere, kombineret med ideer ved at lære af hinandens 's oplevelse. Eleverne får omfattende, personlig bistand til karriereplanlægning, networking og jobsøgning i alle større industrier.Alumni er tæt kontakt med virksomheder og organisatoriske partnere og hvert år sammen med aftagerne på udkig efter toppen af ​​den linje medarbejdere.

Begynd at søge efter din optimale EMBA Bangladesh programmet i dag. Det er aldrig for sent at give din karriere et løft, så start din EMBA Bangladesh Søg nu!

resultater fundet Filter

Executive Master of Business Administration

Canadian University of Bangladesh
EMBA
Sep 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

På kandidatniveau, skolen tilbyder Executive MBA (EMBA) Program rettet mod arbejder fagfolk, der interagerer med kursus facilitatorer for at få kendskab til aktuelle forretnin ...

Læs mere