Deltid EMBA i Bangladesh - EMBA -uddannelser i Bangladesh EMBA

Deltid EMBA i Bangladesh - EMBA -uddannelser i Bangladesh EMBA

MBA

Beregnet til fagfolk, der allerede har betydelige hands-on viden, Postgraduate Executive MBA (EMBA) grad er designet til at give de studerende de nødvendige fremskridt i deres karriere værktøjer. Du kan arbejde, mens han studerede, da den virkelige verden erfaring beriger læringsmiljøet.

En MBA eller Master of Business Administration er en to-årig uddannelse. For at forfølge en MBA, skal de studerende først har modtaget en bachelor på et relateret område. I en MBA-program, får eleverne business-relaterede kurser, der kvalificerede dem til at drive og styre virksomheder og selskaber.

 

Bangladesh har en regulerende myndighed kaldet universitet tilskud kommission i Bangladesh, som fører tilsyn med 34 offentlige universiteter og 60 private universiteter. Det 's hovedformål er at sikre, at uddannelsesinstitutioner giver kvaliteten af ​​undervisningen. De skal også sikre, at den studerendes kultur respekteres i alle højere læreanstalter.

Deltid EMBA i Bangladesh - Tag din Deltid EMBA i Bangladesh. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

Executive Master Of Business Administration

Canadian University of Bangladesh
på universitet September 2018 Bangladesh Dhaka

På kandidatniveau, skolen tilbyder Executive MBA (EMBA) Program rettet mod arbejder fagfolk, der interagerer med kursus facilitatorer for at få kendskab til aktuelle forretningspraksis. [+]

School of Business har til formål at producere kvalitet kandidater høje som vil være i stand til at placere sig selv i top klassificeret positioner i lokale og globale virksomheder. Skolen tilbyder både bachelor-og postgraduate programmer.

På kandidatniveau, skolen tilbyder Executive MBA (EMBA) Program rettet mod arbejder fagfolk, der interagerer med kursus facilitatorer for at få kendskab til aktuelle forretningspraksis. School of Business kombinerer bedste praksis fra den akademiske verden og industrien til og søger at give nutidige forretningspraksis til sine kandidater.

adgangskrav

Arbejds erfaring: Minimum 2 års erhvervserfaring erhvervserfaring

Akademiske kvalifikationer: ... [-]


Udøvende Mba (emba)

American International University-Bangladesh
på universitet Deltid 4 semestre September 2018 Bangladesh Dhaka

Executive MBA Programmet integrerer klasseværelset læring, færdighed udvikling og personlig udvikling. Med et dedikeret Executive MBA-hold bestående af kompetencer, karriere og forretningsrelaterede specialister bygger programmet på ... [+]

Et vigtigt element i at studere i et MBA-program er erhvervelse af færdigheder. Studerende vil udvikle analytiske evner samt vigtige ledelsesmæssige færdigheder som teamarbejde, ledelse og effektiv kommunikation. En evnen til at fortolke data udvikles også gennem moduler som Managing Finance, Managing Operations og Project Management Ved kalken når man det afsluttende semester; du vil kunne anvende disse til undersøgelsen af ​​et stort strategisk problem.

Executive MBA Programmet integrerer klasseværelset læring, færdighed udvikling og personlig udvikling. Med et dedikeret Executive MBA-hold bestående af kompetencer, karriere og forretningsrelationer specialister, bygger programmet på akademisk omdømme, for at skabe en mulighed, der gør det muligt for en studerende at forfalske den fremtidige karriere.... [-]