Filter
EMBA
Australien New South Wales North Wollongong Studietype: alle Hastighed: Deltid

Deltid EMBA North Wollongong - EMBA -uddannelser i North Wollongong EMBA , North Wollongong

Beregnet til fagfolk, der allerede har betydelige hands-on viden, Postgraduate Executive MBA (EMBA) grad er designet til at give de studerende de nødvendige fremskridt i deres karriere værktøjer. Du kan endda arbejde, mens han studerede, da den virkelige verden erfaring beriger læringsmiljøet.

En MBA eller Master of Business Administration er en to-årig uddannelse. For at forfølge en MBA, skal de studerende først har modtaget en bachelor på et relateret område. I en MBA-program, får eleverne business-relaterede kurser, der kvalificerede dem til at drive og styre virksomheder og selskaber.

 

Australien er en ø land og kontinent på den sydlige halvkugle, i SW Pacific, et medlemsland i Commonwealth.

Deltid EMBA North Wollongong - Tag din EMBA i North Wollongong. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Australien
New South Wales
North Wollongong
Studietype
Hastighed
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Business Administration Executive (EMBA) leverer en integreret pakke af sofistikeret teoretisk og professionel kapacitet til ledere, dem, der ønsker ledende sti ... [+]

Master of Business Administration Executive (EMBA) leverer en integreret pakke af sofistikeret teoretisk og professionel kapacitet til ledere, dem, der ønsker ledende stillinger og iværksættere.

Programmet udvikler de færdigheder, der er nødvendige for at reagere på det dynamiske erhvervsmiljø ved at identificere, gennemføre og styre bedste forretningspraksis gennem alle faser af forretnings- og professionelle livscykluser.

Leadership færdigheder forbedres for at muliggøre effektive svar til styring af alle forretningsmodeller. Kandidater er udstyret til at være innovative, visionære og strategiske til levering af kundedrevne resultater.... [-]

Australien North Wollongong Sydney
Åben tilmelding
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk