Deltid EMBA i Australien - EMBA -uddannelser i Australien EMBA

Deltid EMBA i Australien - EMBA -uddannelser i Australien EMBA

MBA

En executive MBA eller EMBA er et kandidatniveau merkonom. En executive MBA-program er en meget gerne en almindelig MBA-program. Den væsentligste forskel er, at en executive MBA-program er primært designet til at uddanne erhvervsaktive ledere, ledere, iværksættere og andre virksomhedsledere.

En Master of Business Administration eller MBA er en to-årig kandidatniveau grad, at enkeltpersoner kan forfølge efter at tjene en bachelor. Optjening en MBA kan hjælpe kandidater får den vigtige viden, færdigheder og erfaring, de har brug for at starte en karriere i virksomhedernes verden.

 

Australien er en ø land og kontinent på den sydlige halvkugle, i SW Pacific, et medlemsland i Commonwealth.

Deltid EMBA i Australien - Tag din Deltid EMBA i Australien. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

Master of Business Administration (Executive)

University of Wollongong Faculty of Business
på universitet Deltid 2 år August 2019 Australien North Wollongong

Master of Business Administration Executive (EMBA) leverer en integreret pakke af sofistikeret teoretisk og professionel kapacitet til ledere, dem, der ønsker ledende stillinger og iværksættere. [+]

Master of Business Administration Executive (EMBA) leverer en integreret pakke af sofistikeret teoretisk og professionel kapacitet til ledere, dem, der ønsker ledende stillinger og iværksættere.

Programmet udvikler de færdigheder, der er nødvendige for at reagere på det dynamiske erhvervsmiljø ved at identificere, gennemføre og styre bedste forretningspraksis gennem alle faser af forretnings- og professionelle livscykluser.

Ledelsesmæssige færdigheder og tilgange er forbedret for at muliggøre effektive svar på forvaltningen af ​​alle forretningsmodeller. Kandidater er udstyret til at være innovative, visionære og strategiske i leveringen af ​​kunde-drevne resultater.... [-]