Filter
EMBA
Australien Studietype: Alle Hastighed: Deltid

Deltid EMBA i Australien - EMBA -uddannelser i Australien EMBA

Executive MBA-program er en global management program designet til at imødekomme behovene hos midtvejs i karriereforløbet.Det udvikler effektive ledere for i dag 's dynamiske globale organisation

En MBA eller Master of Business Administration er en to-årig uddannelse. For at forfølge en MBA, skal de studerende først har modtaget en bachelor på et relateret område. I en MBA-program, får eleverne business-relaterede kurser, der kvalificerede dem til at drive og styre virksomheder og selskaber.

 

Australien har en subsidieret højere uddannelse for studerende at forfølge bachelor grader. De giver også lån og tilskud til de postgraduate studerende. Højere uddannelse starter ved bachelor-grad niveau til en doktorgrad tilbydes i ethvert fagområde.

Deltid EMBA i Australien - Tag din Deltid EMBA i Australien. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

University of Wollongong Faculty of Business

Master of Business Administration Executive (EMBA) leverer en integreret pakke af sofistikeret teoretisk og professionel kapacitet til ledere, dem, der ønsker ledende sti ... [+]

Master of Business Administration Executive (EMBA) leverer en integreret pakke af sofistikeret teoretisk og professionel kapacitet til ledere, dem, der ønsker ledende stillinger og iværksættere.

Programmet udvikler de færdigheder, der er nødvendige for at reagere på det dynamiske erhvervsmiljø ved at identificere, gennemføre og styre bedste forretningspraksis gennem alle faser af forretnings- og professionelle livscykluser.

Leadership færdigheder forbedres for at muliggøre effektive svar til styring af alle forretningsmodeller. Kandidater er udstyret til at være innovative, visionære og strategiske til levering af kundedrevne resultater.... [-]

Australien North Wollongong Sydney
Åben tilmelding
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk