EMBA i Australien - EMBA-uddannelser i Australien EMBA

EMBA i Australien - EMBA-uddannelser i Australien EMBA

MBA

En EMBA Australien giver fagfolk søger at øge deres karriere, mulighed for at gøre det på deres eget tempo. Kandidaterne får mulighed for at gå videre inden for deres nuværende organisation og tjene betydeligt højere lønninger, uden at forstyrre igangværende arbejde tidsplaner. Fagfolk med mindst fem års erfaring kan føre en EMBA Australien fra en række forskellige universiteter eller online-programmer, afhængigt foretrukne byer eller læreplanerne.

Ofte, ledere og højt niveau professionelle befinder sig på en karriere korsvej. Uanset om på udkig efter noget nyt eller bare forsøger at hæve sig over et plateau, giver mulighed for en EMBA Australien program for disse fagfolk til at erstatte denne stagnation eller bedre deres situation med en ny rigdom af viden og teori, sammen med medstuderende. Fellow EMBA Australien studerende vil opmuntre og motivere et ønske om at vokse og bygge på fælles erfaringer.Forretningsmetoder fra hele kloden vil blive drøftet, skal virksomhederne teori deles og debatteres, og EMBA Australien studerende vil forlade med et nyt perspektiv på ikke blot deres egne metoder, men på den måde, hvorpå organisationer opererer og har til formål at lykkes.

Begynd din søgen efter den EMBA Australien program, der er bedst egnet til din virksomhed og fremtid. Rul gennem indstillingerne nedenfor, og se, hvad der venter på dig!

Læs mere

Master Of Business Administration (Executive)

University of Wollongong Faculty of Business
på universitet Deltid 2 år August 2018 Australien North Wollongong

Master of Business Administration Executive (EMBA) leverer en integreret pakke af sofistikeret teoretisk og professionel kapacitet til ledere, dem, der ønsker ledende stillinger og iværksættere. [+]

Master of Business Administration Executive (EMBA) leverer en integreret pakke af sofistikeret teoretisk og professionel kapacitet til ledere, dem, der ønsker ledende stillinger og iværksættere.

Programmet udvikler de færdigheder, der er nødvendige for at reagere på det dynamiske erhvervsmiljø ved at identificere, gennemføre og styre bedste forretningspraksis gennem alle faser af forretnings- og professionelle livscykluser.

Ledelsesmæssige færdigheder og tilgange er forbedret for at muliggøre effektive svar på forvaltningen af ​​alle forretningsmodeller. Kandidater er udstyret til at være innovative, visionære og strategiske i leveringen af ​​kunde-drevne resultater.... [-]


Executive Master Of Business Administration

International Space University
på universitet Fuldtid September 2018 Australien Adelaide

Dette rum EMBA er designet til at støtte personer, der er involveret i denne virksomhed, der ønsker at videreudvikle deres karriere og deres forretninger. [+]

Executive MBA Program

Dette program er i øjeblikket under revision

Rummet er en ny og forskelligartet industri, der udvikler sig hurtigt, da der foregår en overgang fra offentligt finansierede rumaktiviteter til "New Space Economy". Det er en industri, der samler videnskabelige såvel som praktiske anvendelser, der påvirker vores dagligdag og økonomien som helhed. Dette rum EMBA er designet til at støtte personer, der er involveret i denne virksomhed, der ønsker at videreudvikle deres karriere og deres forretninger.

Formålet med kurset er at give deltagerne følgende færdigheder:

1. Anvendelse af regnskabsmæssige, økonomiske, økonomiske, ledelsesmæssige og markedsføringsprincipper i rumorganisationer for at løse forretningsproblemer.... [-]