$close

Filtre

Se resultater

Administrative studier-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

For mange mennesker er en bachelorgrad en skridt til højere uddannelse. Efter at have udviklet en karriere og erhvervserfaring, kan mange beslutte at tilmelde sig et EMBA-program for at fremme deres uddannelse og få ekspertviden i deres valgte karrierefelt. Hvad er en EMBA i Administration? Denne type kandidatuddannelse giver ofte eleverne en komplet forståelse af det administrative område.… Læs mere

For mange mennesker er en bachelorgrad en skridt til højere uddannelse. Efter at have udviklet en karriere og erhvervserfaring, kan mange beslutte at tilmelde sig et EMBA-program for at fremme deres uddannelse og få ekspertviden i deres valgte karrierefelt.

Hvad er en EMBA i Administration? Denne type kandidatuddannelse giver ofte eleverne en komplet forståelse af det administrative område. Studerende kan tage kurser fokuseret på individuelle emner som menneskelige ressourcer praksis eller business kommunikation. Designet til at hjælpe eleverne til at blive virksomhedsledere, forbedrer dette program forståelsen af ​​grundlæggende administrationsprincipper ved at fokusere på emner som ledelsesteori.

Mens de er indskrevet i et EMBA-program i administration, kan de studerende udvikle stærke ledelsesmæssige færdigheder, der kan hjælpe deres karriere videre. Fremragende kommunikationsevner, der kan hjælpe eleverne med at etablere netværk og etablere forretningsforbindelser, dyrkes også ofte under programmet. Problemløsningskompetencer kan være nyttige i alle aspekter af livet, både professionelt og personligt.

Det tager normalt tæt på to år at fuldføre en EMBA-grad. Fordi ingen to skoler er de samme, er der ikke fastsat omkostninger til programmet. Det kan være bedst at kontakte universiteter direkte for at få et præcist estimat på prisen på programmet.

Med den brede vifte af færdigheder og viden erhvervet ved at tjene en EMBA i Administration, kan eleverne have mange karrieremuligheder til rådighed for dem. Mange vælger at blive virksomhedsledere, mens andre starter deres egne virksomheder og bliver administrerende direktører. Nogle beslutter at forfølge karriere som finansielle ledere. De, der foretrækker kreative job, kan beslutte at blive marketingchefer, mens folk, der nyder at interagere med mennesker, nogle gange vælger at arbejde som corporate recruiters.

At tage undervisning online kan give eleverne mulighed for at afbalancere deres uddannelse med deres familier og karriere. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Boise State University College of Business & Economics
Boise, USA

Boise State MBA program tilbyder den dybde af viden, der kræves for succes i et stadig mere komplekst globalt arbejdsmiljø.

Boise State MBA program tilbyder den dybde af viden, der kræves for succes i et stadig mere komplekst globalt arbejdsmiljø. -
EMBA
Fuldtid
på universitet