Filter
EMBA
Italien Studietype: Alle Hastighed: Deltid

Deltid Administrationsstudier i Italien - Administrationsstudier -uddannelser i Italien Administrationsstudier

En executive MBA eller EMBA er et kandidatniveau merkonom. En executive MBA-program er en meget gerne en almindelig MBA-program. Den væsentligste forskel er, at en executive MBA-program er primært designet til at uddanne erhvervsaktive ledere, ledere, iværksættere og andre virksomhedsledere.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

Deltid EMBA i Italien - Tag din Deltid EMBA i Italien. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Administrationsstudier, Italien

Swiss School of Management, Rome Italy

Dette program er designet til at give fagfolk / ledere mulighed for at optjene en international akkrediteret Executive MBA-grad, mens de fortsætter med at forfølge deres ... [+]

Executive MBA - International akkrediteret MBA-program i Rom, Italien

3 grunde til at ansøge om din SSM MBA i dag:

1. Vores MBA-grad er akkrediteret i USA og EU.

2. Afslut din MBA om 1 år!

3. Undersøg i det smukke historiske centrum af Rom, Italien!

akkrediteringer:

INSEEC er et universitet, der er godkendt i henhold til lovgivningen fra Ministeriet for Offentlig Uddannelse i Frankrig og EU.SSM er en UNESCO / International Association of Universities-godkendte skoleSSM er akkrediteret gennem IACBESSM er en kvalitetscertificeret institution for videregående uddannelser, certificeret af EduQuaSSM er en akkrediteret institution af det amerikanske departement for veterananliggender... [-]
Italien Rom
Åben tilmelding
Engelsk
Deltid
1 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk