MBASTUDIES

EMBA i Østrig - EMBA-uddannelser i Østrig EMBA

Forretningsfolk over hele verden er på udkig efter måder at forbedre deres situation samt situationer med deres virksomheder. EMBA Østrig programmer giver fagfolk mulighed for at vokse personligt, professionelt og fagligt. EMBA Østrig programmer er designet til at arbejde omkring travle hverdag i den erhvervsaktive ledere, der danner programmer, der tager akademisk teori, oplevelsen af ​​EMBA professorer, og praksis fra de nuværende organisatoriske operationer. Kombinationen af ​​disse elementer giver EMBA Østrig studerende en vifte af forskellige opfattelse og erfaring til at formulere nye metoder til, hvordan man bedst kan forbedre deres egen virksomhed og karriere.

EMBA Østrig studerende er forpligtet til at have afsluttet bachelor-grader, helst i branchen området. Ansøgerne skal også opnå et minimum kandidatuddannelse test score og erhvervserfaring i en virksomhed relateret område.EMBA Østrig programmer findes for fagfolk, af alle slags og kan formes til at opfylde planlægning og pensum behov for at skabe den optimale kandidat oplevelse.

EMBA Østrig studerende er nedsænket i en af ​​Europas mest historiske og prestigefyldte kulturer, som de forberede sig på en fremtid i både lokale og globale forretningspraksis. Find det rigtige program og placering til dit EMBA Østrig i dag!

resultater fundet Filter

Executive MBA Bukarest

WU Executive Academy
EMBA
Nov 2021
<
Deltid
<
16 måneder
30 Jun 2021
Engelsk
på universitet

WU's Executive MBA Bukarest er rangeret som nr. 1 i Rumænien og har tredobbelt akkreditering med AACSB (Association for Advance Collegiate Schools of Business), EQUIS (Europea ...

Læs mere

Global Executive MBA

WU Executive Academy
EMBA
<
Deltid
<
16 måneder
Engelsk
på universitet

Global Executive MBA er et internationalt orienteret, banebrydende MBA-program, der giver en unik 360 ° global vision med ekspertindsigt i ledelsens bedste praksis i udviklede ...

Læs mere