Deltid EMBA Wien - EMBA -uddannelser i Wien EMBA , Wien

Deltid EMBA Wien - EMBA -uddannelser i Wien EMBA , Wien

MBA

En Executive MBA (EMBA) grad er designet til erfarne fagfolk, der er klar til at erhverve de nødvendige færdigheder til at arbejde i Executive Leadership og lederstillinger. Programmer udforske snørklede af ledelse, finansiering, markedsføring og andre relevante emner.

En MBA eller Master of Business Administration er en to-årig uddannelse. For at forfølge en MBA, skal de studerende først har modtaget en bachelor på et relateret område. I en MBA-program, får eleverne business-relaterede kurser, der kvalificerede dem til at drive og styre virksomheder og selskaber.

 

Østrig, officielt Republikken Østrig er en føderal republik og et land på omkring 8.470.000 mennesker i Centraleuropa.

Wien er hovedstaden i Østrig og har mange faciliteter, til at matche denne status. Uddannelse centre er i fremragende stand går til omfanget af at have Internationale skoler såsom American International School Wien og International University Vienna.

Deltid EMBA Wien - Tag din EMBA i Wien. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Executive MBA Bukarest

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
på universitet Deltid 14 måneder November 2018 Østrig Wien

Den Executive MBA Bukarest giver umiddelbart anvendelig, cutting-edge business ekspertise skræddersyet til de hastigt skiftende udfordringer, som ledere står over for i dagens dynamiske, globaliserede økonomi. En roste international fakultet arbejder sammen med ledere fra de øverste lag af global forretning. [+]

Executive MBA Bukarest - en Wiens Universitet for Virksomhedsledelse og Økonomi-programmet - at udvide din karriere muligheder og opdatere din forvaltning viden.

Dette Executive MBA, akkrediteret af EQUIS, er globalt orienteret flagskib program Wien Universitet Økonomi-og Erhvervsministeriet (WU), Europas største business universitet.

Interaktive klasser i Bukarest, suppleret med to residencies i Østrig og USA vil udsætte deltagerne til nyeste management og business know-how. Ud over professorer fra WU Wien, er undervisning udført af førende professorer fra Nordamerika (University of South Carolina, Thunderbird School of Global Management, University of Minnesota) og De Europæiske akademikere, chefer og politikere.... [-]


Global Executive MBA

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
på universitet Deltid 15 måneder April 2018 Østrig Wien

Global Executive MBA er en internationalt orienteret, cutting-edge MBA-program giver en unik 360 ° global vision med ekspert indsigt i ledelse bedste praksis i de udviklede og nye markeder på 3 kontinenter. Med en international fakultet består af mange af de fineste hjerner i erhvervslivet og økonomi, er dette meget akkrediteret program, der tilbydes af en kraftig partnerskab af to af verdens mest prestigefyldte sorteret handelshøjskoler - Carlson School of Management ved University of Minnesota og WU Executive Academy of WU Wien. Den globale Executive MBA blev rangeret nr 44 i den seneste Financial Times Executive MBA Ranking af 2016 og er akkrediteret af verdens mest anerkendte akkrediteringer som AACSB, AMBA og EQUIS. [+]

Den deltidsansatte Global Executive MBA i fællesskab udbydes af WU Executive Academy, Wiens Universitet for Økonomi og Carlson School of Management, University of Minnesota.

Den Executive MBA starter hvert år i foråret. Deltagerne i programmet får to MBA grader, en amerikansk og en europæisk grad. Programmet tilhører eliten kreds af MBA-programmer til at holde triple-krone akkreditering (AACSB, EQUIS og AMBA), er top-opført i internationale rankings og undervises på engelsk.

Den WU Executive MBA fokuserer på generel ledelse og lederskab spørgsmål. Der lægges vægt på konsekvenserne af globaliseringen, udviklingen af ​​passende virksomhedsstrategier, forvaltning af forandringsprocesser og erhvervelse af fast finansiel lederevner.... [-]