EMBA - Executive MBA

EMBA (Executive MBA) er en postgraduat grad i erhvervslivet, der er designet til fagfolk med stor erhvervserfaring. EMBA programmer give de studerende viden og færdigheder til at nå videre i deres karriere, ofte til udøvende lederskab og lederstillinger. De fleste EMBA programmer kan afsluttes på mindre end 2 år og er designet, så studerende kan tjene deres uddannelse, samtidig med at arbejde. Dette er en vigtig del af EMBA-programmer som eleverne kan bringe deres on-the-job viden til læringsmiljøet.
Studerende tjener deres EMBA komme fra den private, non-profit, og offentlige sektor samt fra en lang række industrier.Mange universiteter tilbyder EMBA programmer også tilbyde denne grad via fjernundervisning. Kursusaktiviteter for EMBA grad vil omfatte grundlaget for virksomheden, såsom finansiering, markedsføring og regnskab, og kan omfatte en vægt på ledelse og styring i forskellige erhvervssektorer.

De mange forskellige EMBA programmer kan være overvældende - don 't lad det stoppe dig! Start din søgning ved at kigge på de mest populære EMBA programmer listet nedenfor.

Nyligt tilføjede EMBA'er (Executive Master of Business Administration)

EAE Global

Global Executive MBA

December 13, 2018
Den globale Executive MBA er undervist på Madrid campus og har også en hybrid studietype. Det øger mulighederne for at udvide grænser, der opererer i et globaliseret marked for kunder, konkurrence og leverandører.

Goizueta Business School

Executive MBA

December 12, 2018
Emory's Modular MBA for Executives er en globalt anerkendt hybrid MBA med et innovativt, forretningsvenligt program, designet til ledende medarbejdere og dyktige fagfolk. Deltag i vores modulære MBA for ledere og opdag nye måder at forbedre forretningsydelsen og din karriere på.

emlyon business school MBA programs

Executive MBA

November 27, 2018
Executive MBA-programmet på emlyon business school er designet til at være en vigtig professionel og personlig udvikling milepæl. Professionelt vil du styrke dine ledelsesevner og tage et nyt kig på dine ledelsespraksis. Personligt støtter programmet dig i din personlige udvikling, der baner vejen for din løbende personlige vækst og forbereder dig ti… [+]l bedre at definere realisere dine valgte karrieremål. [-]

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er en EMBA?

En Executive MBA (EMBA) er en kandidatgrad til erhvervslivet. Da de er designet specielt til mellem- og topledelsesmedarbejdere, giver disse programmer de studerende adgang til vigtige oplysninger og værktøjer, som kan hjælpe dem videre i deres karriere. Alt ingeniører til iværksættere, studerer EMBAs, og hverenkelt bringer unikke erfaringer fra arbejdslivet fra kontoret til klasseværelset. De fleste af disse studerende fortsætter med at arbejde på fuld tid, mens de studerer, og mange modtager undervisningsstøtte fra deres arbejdsgivere. EMBA kursusaktiviteter styrker et stærkt forretningsgrundlag inden for finansiering, markedsføring og regnskab, med særlig vægt på lederuddannelse - såsom globalisering og strategisk tænkning - på tværs af alle sektorer. Da mange går videre til topledelsesstillinger efter at have afsluttet en EMBA, er denne træning vigtig for deres videre arbejdsliv. Kort sagt, tilbyder EMBA uddannelser mellemledere en mulighed for at styrke deres faglige udvikling og samtidig bevare deres forpligtelser til deres arbejdsplads.


Hvordan Adskiller en EMBA sig fra en Traditionel MBA?

En EMBA adskiller sig fra en traditionel MBA ved, at den er målrettet mod folk der er midt-vejs i deres karriereforløb, og som planlægger at arbejde samtidig med, at de studerer. Derudover, eftersom de fleste EMBA studerende har stor erfaring fra arbejdsmarkedet, fokuserer EMBA-programmer typisk deres pensum mod at udvikle lederevner rettet mod at hjælpe de studerende til at bevæge sig op ad karrierestigen og ind i lederroller. Hvor MBA-kandidater ofte tager deres uddannelse, umiddelbart efter endt bacheloruddannelse, er EMBA målrettet mod ledere med mindst fem års erhvervserfaring. Da EMBA er rettet mod fuldtidsarbejdende studerende, tilbyder tidsplanen mere fleksible arbejdstider, undervisning holdes aftener og i weekender. Derudover optjener de fleste EMBA-studerende deres uddannelse på to år eller mindre. Og mens studieafgifterne for en EMBA kan være højere end de er for de traditionelle MBA-programmer, kommer de også med et betydeligt potentiel frynsegode: de fleste arbejdsgivere er villige til at sponsorere hele eller en del af omkostningerne, forudsat at de kan se en fordel ved at medarbejderen får en sådan uddannelse.

 

Hvilke typer af EMBA programmer findes, og hvor?

Siden EMBA-grader debuterede for 70 år siden på University of Chicago Booth School of Business, har uddannelsen oplevet eksponentiel vækst. I dag, tilbyder næsten 300 universiteter i mere end 45 lande over hele verden mere end 400 forskellige programmer, der er skræddersyet til individuelle behov. Uanset hvor på kloden man befinder sig, er der et EMBA-program, der passer til alle studerendes krav - uanset om dine specifikke interesser er inden for finansiering, globalisering, lederudvikling eller et af mange flere. Ved at overveje ens egne mål med uddannelsen, og grundigt undersøge de forskellige udbudte uddannelser, kan eleverne finde det program, der er bedst egnet til deres behov, mål og tidsplan.

 

Hvad er fordelene ved en EMBA?

Da EMBA uddannelserne er målrettet specifikt til mellemledere, opnår de studerende færdigheder og viden som er nødvendig for at komme videre i deres karriere, i modsætning til en traditionel MBA-uddannelse, som generelt appellerer til nyuddannede. Ifølge EMBA studerende og tidligere studerende, er en stor fordel af et EMBA program de mange uventede networking muligheder, der opstår i løbet af og efter afslutningen af uddannelsen. EMBA studerende bringer hver især unik viden til klasseværelset, og de opfordres til at dele med og lære af hinanden som en integreret del af programmet. Med henblik herpå fremmer mange EMBA programmer omfattende elev/hold interaktion, samt værdifuldt samspil med fakultetet. Resultatet er ikke kun en dynamisk oplevelse i klasseværelset, men også en livslang gruppe af faglige og personlige forbindelser til alumni af uddannelsen.

 

Hvad koser en EMBA?

Afhængigt af skolen, kan omkostningerne ved en EMBA variere betydeligt: ​​fra 25.000 dollar og op til 170,000 dollar. Kommende studerende bør dog ikke blive skræmt væk af prisen. Mens studieafgiften kan synes højere end en traditionel MBA ved første øjekast, er der mange muligheder for støtte - fra stipendier og anden form for økonomisk støtte til eftergivelse fra arbejdsgiver.

 

Valg af en EMBA Program

På grund af omkostningerne og det engagement, der kræves for at tage en EMBA, mens du arbejder og vedligeholder andre forpligtelser, er beslutningen en betydelig én. Kommende studerende skal kigge efter akkrediterede programmer, der tilbyder en bredde og dybde af akademiske muligheder. Selvfølgelig er nærhed til hvor du bor og arbejder nyttigt for dem, der planlægger at beholde deres job, men der er også flere online EMBA-programmer, som kan hjælpe håbefulde studerende, der ikke kan deltage fysisk i undervisningen. Takket være email, e-konferencer, podcasts og online opslagstavler, kan studerende modtage en god EMBA uddannelse gennem fjernundervisning inden for de parametre, deres egen travle tidsplan tillader.


Hvorfor vælge en EMBA?

En medarbejders beslutning om at tage en EMBA er en investering i hans eller hendes professionelle fremtid. Og en, der betaler sig, ifølge resultater fra The Graduate Management Admission Council, som for nylig meddelte, at EMBA studerende konsekvent har vist høj tilfredshed med deres uddannelser, samt med deres fremtidige lønniveauer. En EMBA vil give dig den viden og selvtillid der er nødvendig for at nå det næste niveau, og lære dig færdigheder inden for kritisk tænkning og strategiske beslutningsprocesser, som uden tvivl vil hjælpe din karriere.