EMBA i ledelse og iværksætteri

Generelt

Program beskrivelse

Ingen flere prøver eller eksamener.

CIAM direktion

Ingen GMAT eller GRE påkrævet.

CIAM tror på praktisk, funktionel og relevant viden - ikke testresultater på et stykke papir, så vi behøver ikke GMAT eller GRE som adgangskrav.

Tilgængelig både online og på campus

Vores topmoderne online platform giver 24-timers online adgang til kursusmaterialer på tværs af flere platforme, og vores små klassestørrelser giver rig interaktion med vores talentfulde fakultet - alt designet til at give det bedste læringsmiljø til dig. MBA-programmet på 36 kreditter er designet til at dække behovene hos fagfolk inden for en bred vifte af forretningsområder. Flere sporoptioner, weekend / natklasser, lave undervisningsrater og dedikeret ekspertfag gør CIAM det bedste valg til din MBA.

Konsulter til virkelige virksomheder i klasse!

Som CIAM MBA-studerende arbejder du med op til 12 virkelige amerikanske erhvervskunder på rådgivningsprojekter gennem hele studietiden og opnår uovertruffen praktisk erfaring. Vi er stolte af at have en læseplan, vores elever kan direkte henvende sig til deres egen virksomhed, karriere eller ethvert andet fremtidigt venture. Med en bred vifte af konsulentprojekter inden for forskellige brancher sigter vi på at give dig en bred vifte og dybde af erfaring, der ikke findes andre steder.

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM-client-don-kendrick(cropped-web).jpg" alt="CIAM" />CIAM Student Consulting Team med kunde, Don Kendrick Real Estate/>

Programdetaljer:

Succes færdiggørelse af MBA-programmet kræver, at eleverne gennemfører tolv-kursus pensum, med i alt 36 credits. Lederskab og teamwork færdigheder udvikles som studerende arbejder sammen i hele deres studium, og der er løbende fokus på udviklingen af ​​effektiv skriftlig og mundtlig kommunikation. Med rullende optagelser kan CIAM tilbyde flere startdatoer i starten af ​​hvert begreb i løbet af året.

MBA-programmet har 3 forskellige spor muligheder:

  • 11-måneders fuldtidsuddannelse (7 ugers kurser)
  • 22-måneders fuldtidsuddannelse (15 ugers kurser)
  • 22-måneders deltid (7 ugers kurser)
    • Ikke-internationale (F1 Visa) studerende

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM_graduating-class-2015%28web%29.jpg" alt="CIAM" />CIAM Graduating Class of 2015./>

Kom med os på CIAM !

Vi er ekstase, at du er interesseret i at tage din uddannelse til næste niveau. Vores fantastiske Admissions team er her for at hjælpe dig med at udforske, hvad vores MBA oplevelse har at tilbyde dig. Kom sig hej! Vores venlige Admissions team er klar til at hjælpe dig med din MBA beslutning og vise dig værdien af CIAM oplevelsen.

Oplev, hvordan CIAM MBA vil forbedre din karriere og ændre dit liv - KONTAKT OS I DAG.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The California Institute of Advanced Management (CiAM) is nonprofit University dedicated to providing a practical, hands-on, and applicable MBA program based on real-world experience.

The California Institute of Advanced Management (CiAM) is nonprofit University dedicated to providing a practical, hands-on, and applicable MBA program based on real-world experience. Minimer