EMBA i Energy Management

GBS Executive MBA (Master of Business Administration) program henvender virksomhedernes ledere, nuværende og kommende ledere, der giver dem mulighed for at opnå denne prestigefyldte grad, samtidig med at holde deres eksisterende fuldtidsjob.

EMBA program fokuserer på at forbedre deltagernes strategiske ledelse tænkning, som vil give dem mulighed for at udføre kritisk analyse af enhver virksomhed situation og anvende forskellige ledelsesmæssige teorier til at løse forretningsmæssige problemer. Et andet afgørende aspekt af programmet er udvikling af lederskab og kommunikationsevner og opbygning af faglige netværk gennem teambuilding aktiviteter og gruppearbejde. Desuden lærer deltagerne at bruge de nødvendige værktøjer til virksomhedernes forskning og ved afslutningen af ​​programmet kan integrere og anvende den modtagne viden til deres område af speciale.

Endelig, som alle ledere kræver en omfattende forståelse af regnskaber, GBS Executive MBA-program gør det muligt for deltagerne at få fælles viden i læsning og forståelse pengestrømsopgørelser, resultatopgørelser, balancer. Denne vigtige praktiske færdigheder hjælper ledere til præcist at fortolke økonomiske resultater, vurdere en organisations aktuelle tilstand og genkende potentielle udfordringer.

GBS Executive MBA-program er typisk en del tid 2-årigt program som kandidater almindeligt arbejde på fuld tid i hele. Klasser normalt sted en gang hver 2 måneder og består af forskellige typer af business uddannelse såsom projekter, virkelige cases og workshops, som kræver en aktiv interaktion i en klasse værelse.

Programoversigt

Den største inden for vores EMBA i Energy Management-adresser til medarbejdere, der arbejder i offentlige organisationer eller (energikrævende produktion) virksomheder med speciale i affaldshåndtering, energiforbrug, indkøb, vandbesparelser og energieffektivitet. Tendenser og påvirkninger af de retlige rammer, er den teknologiske udvikling og sociale udviklingstendenser grundigt undersøgt og drøftet af de studerende. Målet er at sætte de studerende til at udvikle sig i deres organisatoriske miljø eller i deres virksomhed en strategi for bæredygtig energi, planlægge og gennemføre.

Program Basics

program Specials

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra German Business School »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
2 år
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date