EDHEC Global MBA

Generelt

3 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

120298_hp-slide3.png

Hvis du søger at få en erhvervsuddannelse i den virkelige verden og udvikle et internationalt perspektiv, der hjælper dig med at udvikle, fremskynde eller ændre din karrierevej, kan EDHEC Global MBA-program i Nice, Sydfrankrig være et ideelt valg for dig.

I løbet af det 10-måneders program har du mulighed for at dele, lære og komme i kontakt med meddeltagere fra hvert kontinent i verden - typisk har vi omkring 100 studerende fra 30 forskellige nationaliteter kombineret med et meget forskelligt og fremragende internationalt fakultet, der gør det til en virkelig global oplevelse. Personlige indstillinger inklusive specialiserede spor og skræddersyede projekter tegner sig for 3 måneder af dit program, så du kan skræddersy programmet i henhold til dine faglige mål.

GLOBAL VISION, PERSONLIG FOKUS

Det intense program blander grundlæggende forretningsfaciliteter sammen med et valg af specialiserede spor, skræddersyede projekter og internationale læringsekspeditioner, som vil hjælpe dig med at udvikle din forretnings- og ledelsesindstilling til din fremtidige karriere.

På grund af kursets kortere varighed er Global MBA især velegnet til kandidater, der allerede har en stærk faglig base - i gennemsnit har deltagerne 8 års erfaring, så ROI kan være særlig stærk, da du vil være ude af arbejdspladsen i mindre end et år, men har al den læring og udvikling, du har brug for for at definere og nå dine ambitioner og næste trin. Du kan også have muligheden for at udvide din oplevelse gennem et 6-måneders praktikophold efter afslutningen af dine studier.

Hvert kursus inkluderer en kombination af akademisk undervisning, realistiske casestudier og gruppeprojekter, der giver dig praktiske og handlingsmæssige læringsresultater fra et både personligt og professionelt perspektiv.

Business & Leadership Fundamentals

Kernemodulerne giver dig en bred vision af de vigtigste udfordringer, strategier og færdigheder, der er nødvendige for at blive en ansvarlig og dynamisk leder i en stadigt skiftende verden, herunder virksomhedsøkonomi, strategi, førende mennesker & organisationer, bæredygtighed, designtænkning, big data & kunstig intelligens og internationalisering af en virksomhed

Valg af specialiserede spor med global læringsekspedition

1 måned af programmet er dedikeret til et specialiseret valgfag efter eget valg, designet til at forbedre din ekspertise i tråd med dine karriere ambitioner. Du kan vælge mellem digital innovation (1 uge i New York), lederskab (1 uge i Singapore), iværksætteri (1 uge i San Francisco) eller finansiering (1 uge i London)

Skræddersyet 8 ugers MBA-projekt

Den 8-ugers periode fra maj til juni giver dig mulighed for at omsætte dine nyligt erhvervede færdigheder og viden i form af et skræddersyet MBA-projekt. Du kan vælge mellem en af seks muligheder designet til at passe til dine egne karrieremål og interesser: Praktik, rådgivningsprojekt, forretningsplan, bæredygtighedsprojekt, forskningsprojekt eller en akademisk udveksling

Personlig udvikling, coaching og karriere strategi

EDHEC CareerSMART-programmet er et personlig, internationalt karriereprogram. Det hjælper dig med at tilegne dig den viden, færdigheder, værktøjer og holdninger, du har brug for for at forbedre din præstation i rekrutteringsprocesserne og være i stand til at vise dit potentiale i præsentationer, standpladser og interviews. Gennem dedikerede workshops, individuelle coaching sessioner og karriere for fremtidige arbejdsgivere.

”Supportnetværket hos EDHEC var fremragende. Alle de råd, jeg modtog, lige fra interviewteknikker til personlig branding og netværk, har ført mig til det sted, jeg er i dag. Helt klart det bedste karrierevalg, jeg har taget! ” Charlotte Auterac, Global MBA Alumna, UK

Enestående læringsmiljø

EDHEC's Campus er beliggende i Nice, en virkelig international by med en uovertruffen livskvalitet. EDHEC Campus ligger i et elegant og moderne kompleks med udsigt over Middelhavet. MBA deltagere drage fordel af en hel etage dedikeret til executive uddannelse, læring og forskning.

Nice promenade

PROGRAMINFO på et øjeblik:

Akkreditering

AACSB, AMBA, EQUIS

Type program

MBA

Programformat

10 måneder på fuld tid på engelsk

Specialiseringer

1 måned specialiseret spor (valg af 4 muligheder)

8-ugers skræddersyet MBA-projekt (valg af 6 muligheder)

Valgfri franskundervisning

Undervisningssprog

engelsk

Ansøgningsfrister

30. juni

Startdatoer

september

Undersøg i udlandet eller udvekslingsprogrammer

1 uges bæredygtighedsekspedition til Sydafrika

1 global læringstur til enten New York, San Francisco, Singapore eller London

Mulighed for at vælge en akademisk udveksling som et MBA-projekt

Undervisning

44.000 euro inklusive 2 globale forretningsrejser. Ansøgningsgebyr 150 EUR

Stipendier

Excellence: 50% reduktion for kandidater med en GMAT-score på 720 eller derover

Præmie: 40% reduktion for kandidater med en GMAT-score på 650-710

Fortjeneste: 30% reduktion baseret på GMAT og akademisk potentiale

1. nationalitet: 20% reduktion for de første tre kandidater af hver nationalitet, der skal tilmelde sig

Europæisk ekspertise: 30% reduktion for statsborgere i EU og EØS

Foretag en indvirkning: 30% reduktion baseret på potentiale til at drive bæredygtighed og etik i erhvervslivet

Adgangskrav

Universitetsgrad: Bachelor

Aptitude tests:

GMAT (minimum): 550

GMAT (gennemsnit): 630

GRE og TAGE MAGE accepteres også

Sprogprøver:

IELTS (minimum): 6.5

TOEFL iBT (minimum): 100, PBT - 603, TOEFL CBT - 250

TOEIC (minimum): 850

Referencer: 2

Minimum arbejdserfaring: 3 år

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Created by and for entrepreneurs, EDHEC has embodied the fundamental values of business for over a century.

Created by and for entrepreneurs, EDHEC has embodied the fundamental values of business for over a century. Minimer
Pæn , Paris , Roubaix + 2 Mere Mindre

Akkrediteringer