Hvorfor den schweiziske School of Management i Rom?

Kort sagt, en schweizisk uddannelse bærer værdi.

Vores USA og EU akkrediteret Dual MBA-grad giver dig mere end en ny linje på dit cv. Det giver dig en professionel flugt til den karriere, du ønsker, hvor som helst i verden.

Den SSM-INSEEC dual Masters Degree Program giver vores MBA-studerende med et stærkt sæt af internationale erfaringer og muligheder. I løbet af programmet, Dual MBA giver eleverne et internationalt perspektiv, både i og uden for klasseværelset. Udnyttelse erfaringer fra to dynamiske handelshøjskoler, vil elevernes netværk af klassekammerater og professorer fordobles, mens Dual MBA gradienter kan blive stærkere kandidater til arbejdsgivere med kandidatgrader fra både den schweiziske School of Management i Rom og INSEEC i Paris eller London. Og med tiden tilbragt i Rom, Paris eller London eleverne kan virkelig få venner fra hele verden! Programmet slutter med en seks-måneders betalt praktik enten i Paris eller London.

Læring i Practise

Eleverne skal vide, at der er særlige øjeblikke, der trækker alt, hvad vi har lært i fokus. Når teori, praksis, erfaring og talent alle komme til en skarp spids-en beslutning, der former en endelig fremgangsmåde. Når det ikke længere et spørgsmål om hvad der kan gøres, men af ​​hvad du vil gøre.

Det er den schweiziske måde at drive forretning. Schweiz 'ry for kvalitet skyldes en højt kvalificeret arbejdsstyrke udfører højt kvalificeret arbejde. Kilden til dette ry er, hvad Schweiz er kendt for - uddannelse af høj kvalitet i hele Europa.

Rangeret blandt de bedste MBA programmer i hele verden

Den schweiziske School of Management er MBA-grad tildeles i samarbejde med INSEEC Business School, hvis MBA-grad er rangeret blandt de bedste programmer i hele verden. Endvidere er SSM MBA-grad fuldt akkrediteret af IACBE og Department of Veterans Affairs i USA. SSM er en kvalitetscertificeret skole ved EduQua, den schweiziske Quality Certification etiket for institutioner for videregående og løbende uddannelse.

Vores tilgang fokuserer på fem områder:

Global & Managerial Intelligence

Rise til den udfordring, der opererer i en global verden. Bland-up med internationale kandidater, og opleve, hvad det vil sige at arbejde skulder på skulder med folk fra forskellige lande, kultur og holdninger.

Læring i praksis

Lær at træffe beslutninger i lyset af modstridende data, komplekse politik, og intense pres.

Entrepreneurship & Innovation

Udforsk en potentiel ny venture, forbinde med iværksættere, og opdage nye muligheder.

En virkelig Dual Degree Experience at gøre dig unik!

Dual MBA-program kan være afsluttet inden for 18 eller 24 måneder. Programmet starter i september eller i januar i Rom på Swiss School of Management, hvor du vil gå igennem alle centrale kurser og specialisere sig i Global Management og Leadership. Efter et år på SSM i Rom, vil du flytte til INSEEC Paris eller London i yderligere seks måneder af skolen. Når du er færdig med din faglige spor, vil INSEEC organisere interviews for dig, at gå til en betalt praktik enten i Paris eller London.

Ved slutningen af ​​din rejse, vil du opgradere med en international akkrediteret dobbelt MBA-grad og seks måneders arbejde-oplevelse. Praktikopholdet er ikke obligatorisk at få Dual MBA degree.ome er mere end en fascinerende europæisk hovedstad; Det er en spektakulær encyklopædi levende historie.

Rom fordel

Det er blevet sagt, at alle veje fører til Rom, og i Rom, alle veje fører til evigheden. At leve og studere i Rom giver en sjælden mulighed for at opleve en kultur, som hjalp forme den moderne verden. Kom studie på den schweiziske School of Management og gå på de samme gamle brosten hvor engang Julius Cesar eller Konstantin den Store gik sammen.

Paris fordel

I Paris, luften er tyk med mulighed. Studerende, der bor og studere i Paris udnytte sine muligheder gennem studier på kvalitet uddannelsesinstitutioner og leve livet i en af ​​Paris 'smarte og trendy kvarterer. Studerende, der studerer i udlandet i Paris også drage fordel af Paris 'overflod af kulturelle hotspots, ikoner og happenings. Mange studerende selv forpligte sig til avancerede sproglige programmer og kvalitet praktikophold i nogle af Paris 'mange kraftfulde industrier. I sidste ende, Paris studere i udlandet programmer giver de studerende en ekspansivt fantastisk mulighed fagligt, personligt og professionelt.

Alumni Relationships

Byg tilslutninger og afdække forretningsmuligheder. Som en MBA deltager, har du mulighed for at deltage internationale ungdomsorganisationer konferencer arrangeret af SSM akademiske partnere i Europa. Desuden har du mulighed for at skifte til Dual eller Capital MBA-program, at yde dig en lønnet praktik på seks måneder i Paris eller London.

Hvis du ønsker at tage din karriere til det næste niveau, kommer til Rom. Find ud af hvordan schweiziske tænkning vil drive din karriere videre end du nogensinde har forestillet sig.

Curriculum & Undervisning

Klasser er to gange om ugen: mandag & torsdag fra 6-9 pm, herunder to onsdage om måneden. Dette vil tillade dig at straks gå til job eller praktikpladser tjener erhvervserfaring. Endvidere mens du er i Rom, det giver dig mulighed for at rejser meget vores smukke land.

Vælg din Specialisering / Major

Dual MBA-program giver dig mulighed for at specialisere sig i to forskellige områder, tjener mere end 60 ECTS. Mens der i Rom, vil du specialisere sig i Global Management & Leadership. For Paris & London, kan du vælge fra nedenstående liste:

Mens der i ROME - På Swiss School of Management:

Global Management & Leadership Track

  • Den globale management & lederskab track udvikler ledere til effektivt at håndtere globale operationer med en omfattende læseplan, der dækker de centrale forretningsmæssige kompetencer er nødvendige for at lykkes i dagens globale økonomi. MBA klasser er vist det meste om aftenen til at rumme for fagfolk, der arbejder eller for studerende, der gerne vil arbejde eller forfølge en praktikplads.

Mens der i PARIS - På INSEEC Paris

  • international business
  • Marketing & Brand Management
  • Fashion Marketing & Luxury Brands
  • finansiering

(Vælg en af ​​de Tracks)

Når du bevæger dig ind i den anden fase af programmet, vil du så dykke yderligere i international ledelse og vælg forretningen spor, der passer bedst til dine karrieremål.

Mens der i LONDON - At INSEEC London

  • Corporate finance
  • Financial Markets
  • Brand Management
  • Int. Forretningsledelse

(Vælg en af ​​de Tracks)

I tredje fase, vil du lære de globale kompetencer er nødvendige for at strategisk analysere virksomhed i dag. Studerende vil fortsætte med at lære at arbejde effektivt på tværs af markeder og virksomhedskulturer, analysere og imødegå fremtidige muligheder.

Oplev SSM forskel

Overalt i MBA-program, vil de studerende studere ledelse, business, iværksætteri og ledelse filosofier, der kan anvendes til enhver lederstilling tværs varierede industrier. Vores business school giver også studerende hands-on, der gælder erfaring førende grupper og klassediskussioner.

Vores International akkrediteret MBA omfatter foredrag, corporate besøg, besøger højttalere, selvevaluering øvelser og CV / praktik rådgivning. Vores mål er at begynde at vokse elevernes netværk fra det øjeblik de ankommer.

Studerende vil også opleve, at vores MBA placering i byens centrum giver eleverne mulighed for at drage fordel af alle Rom har at tilbyde. Klasser er inden for gåafstand af alt fra Pantheon til den spanske trappe til Vatikanet.

Tjek vores Executive MBA-program og vores unikke Capital MBA-program så godt.

En stor business school bør arbejde hårdt for at forbedre dine karrieremuligheder. På SSM, det er præcis, hvad vi gør for hver og en af ​​vores studerende.

Vi har månedlige tilmeldinger.

Program undervist i:
Engelsk
Swiss School of Management, Rome Italy

Se 2 flere kurser fra Swiss School of Management, Rome Italy »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
24 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
19,900 EUR
€ 19.900
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date