Læs den officielle beskrivelse

Den globale deltid MBA

Blive bedre. Skift retning. Transform din karriere.

Beliggenhed: Sao Paulo, Brasilien

Oplev workshops, der motiverer, gruppere projekter, der udfordrer og kolleger, der inspirerer. Med dette fleksible globale program kan du studere hos os i Manchester, Dubai, Shanghai, Singapore, Hong Kong eller São Paulo. Sæt dig selv adskilt på arbejdspladsen fra dag ét.

Manchester Global Part-time MBA er designet til at passe rundt arbejde og personlige forpligtelser, hvilket giver dig fleksibilitet til at studere, når det passer dig bedst.

Undervisning i verdensklasse leveres i blokke på boligværksteder, suppleret med onlineaktivitet for at berige læringserfaringen. Det betyder, at din fysiske tid ud af kontoret er planlagt på forhånd for mindste karriereforstyrrelser. Skulle din karriere tage dig til udlandet, kan du fortsætte dine studier problemfrit på et af vores seks globale centre.

Programmet er fuldt undervist på engelsk og vi bringer Alliance MBS akademikere til Sao Paulo til klasser. I Brasilien driver vi Global MBA i samarbejde med FGV, en prestigefyldt lokal business school, og nogle få moduler i programmet undervises af deres akademikere, der følger det samme program globalt.

Vores blended learning-tilgang giver en afbalanceret kombination af selvstudium og praktisk læring med globale kolleger. Et typisk semester vil indeholde op til tre ansigt-til-ansigt workshops, leveret tilbage til tilbage på et af vores centre over hele verden. Herudover vil du deltage i online tutorials, studere online i et dedikeret e-læringsmiljø og deltage i diskussioner med e-vejledere og kolleger.

(henvendelser skal henvises til contato@mbsbrazil.com.br )

Program undervist i:
Engelsk
Senest opdateret September 4, 2018
This course is Undervisning både online og på universitetet
Start Date
Juli 2019
Aug. 2019
Duration
2 år
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Juli 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Jan. 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Aug. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Juli 2019

Aug. 2019

Jan. 2020