Bedste universiteter og handelshøjskoler i Virginia, VA.

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Virginia, VA

MBA

En del tid MBA eller Master of Business Administration, er en glimrende måde at udnytte mulighederne graduate uddannelse. Designet til bearbejdning af fagfolk, denne type program byder generelt mere fleksible klasse skemaer end en typisk grad.

En Master of Business Administration (MBA) præsenteres for kandidater ved afslutningen af ​​to års avancerede og specialiserede undersøgelse dækker emner som business, ledelse, økonomi og regnskab. Optjening en MBA kan give kandidater en konkurrencefordel i forhold til andre jobansøgere på en aggressiv jobmarked.

 

USA er stadig verdens mest populære destination for internationale studerende. Universiteter i USA dominere verden placeringer og landet tilbyder også en bred vifte af spændende studie steder. State University systemer er delvist subsidieret af delstatsregeringer, og kan have mange campusser spredt rundt om i staten, med hundredtusindvis af studerende.

The Virgin Islands er en lille gruppe af ø i Caribien er kendt for sin turistindustri og smuk udsigt over stranden. Øerne er også hjemsted for mange universiteter, der har nogle af de mest prestigefyldte programmer i Caribien.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Virginia, VA. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Virginia, VA. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Virginia, VA og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Virginia, VA og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Virginia, VA direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Læs mere

Deltid MBA-program

Pamplin College of Business, Virginia Polytechnic Institute and State University
på universitet Deltid September 2018 USA Abingdon Blacksburg

Virginia Tech Master of Business Administration program tilbyder kvalitet og udfordring, som du ville forvente af en veletableret program, der er fuldt akkrediteret af AACSB internationale, Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business. [+]

Får "Pamplin Edge" i din karriere Lær af de bedste og være blandt de bedste Vælge fra en serie på fem koncentrationer for at specialisere Få adgang til en af ​​de mest aktive alumnenetværk i USA og på hele kloden Adgang til toppen arbejdsgivere for praktik og permanent beskæftigelsesmuligheder

Det Pamplin MBA-program på Virginia Tech tilbyder studerende en ekstraordinær lærerig oplevelse, med kvalitet og udfordring, der forventes af en veletableret, fuldt akkrediteret MBA-program. Vi tilbyder:

Små klasser med personlig opmærksomhed Exceptionel værdi for din investering Den # 63 rangeret program på verdensplan (US News & World Report 2007)

Virginia Tech Master of Business Administration program i det nationale Region Hovedstaden kombinerer midler af universitetets Blacksburg campus med adgangen til Washington, DC, byområdet. Det tilbyder den kvalitet og udfordring, som du ville forvente af en veletableret program, der er fuldt akkrediteret af AACSB internationale, Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business. Og det er specielt designet til brug for den fuldtidsansatte professionelle, som gør sig fortjent til de MBA på en fleksibel tidsplan, deltid eller fremskyndes. ... [-]