Bedste universiteter og handelshøjskoler i Rusland.

De bedste universiteter og handelshøjskoler i Rusland

MBA

Deltid MBA programmer er beregnet til studerende, der ikke er i stand til at deltage i et universitet på fuld tid. Denne type grad kan hjælpe eleverne lære en hel del om business administration, teori og ledelse, hvilket gør det til det perfekte supplement til en bachelorgrad.

En Master of Business Administration (MBA) er en akademisk grad, der tager omkring to års studier for at modtage. Personer, der tjener denne grad gevinst vigtig viden og erfaring inden for områderne business og management, og kan være i stand til at finde et job hurtigt på grund af deres forbedrede færdigheder.

 

Rusland, eller også officielt kendt som Den Russiske Føderation er et land i det nordlige Eurasien. Uddannelse i Rusland leveres hovedsageligt af staten og er reguleret af Ministeriet for Undervisning og Videnskab. I Rusland, tager det omkring 70% af uddannelsen tid til kontakt lektioner med en lærer, resten 30% af arbejdsbyrden helliget den uafhængige undersøgelse af materialet.

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Rusland, . Spar tid, Find informasjon og kontakt skolerne med bare 3 klik her.

Læs mere

Master in business Administration (MBA)

MSU - Moscow State University Graduate School
på universitet Deltid 2 år September 2019 Rusland Moscow

MBA er en generel ledelse program for studerende, der allerede har mindst to års erfaring med ledelsesmæssige arbejde. Denne regelmæssige MBA er et toårigt deltidsprogram. Programmet tillader at øge kvalifikationer uden at afbryde en karriere. [+]

Dette MBA-program er undervist på russisk.

[-]