$close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En deltid Master of Business Administration, eller MBA, er typisk en internationalt anerkendt grad, der fokuserer på et eller flere områder af business management. De fleste skoler kræver, at du har en vis erfaring indenfor erhvervslivet, før du ansøger om dette program. Du kan stadig undre, hvad er en deltid MBA i projektledelse? Inden for enhver virksomhedsstruktur er der projekter, der s… Læs mere

En deltid Master of Business Administration, eller MBA, er typisk en internationalt anerkendt grad, der fokuserer på et eller flere områder af business management. De fleste skoler kræver, at du har en vis erfaring indenfor erhvervslivet, før du ansøger om dette program.

Du kan stadig undre, hvad er en deltid MBA i projektledelse? Inden for enhver virksomhedsstruktur er der projekter, der skal udfyldes til tiden og inden for et givet budget. For at imødekomme disse behov kræver de fleste programmer et kerneudvalg af kurser, herunder ledelsesstrategier og økonomi. Inden for bestemte skoleprogrammer kan du fokusere på finansiel rapportering og de værktøjer, der er forbundet med den opgave, eller vigtigheden af ​​etik og samfundsansvar.

At gennemføre en højere grad kræver ofte organisation og tidsstyring, to færdigheder, du kan forvente at lære, når du forfølger en MBA. Disse færdigheder gælder også for dit daglige liv og kan gøre dig mere effektiv. En anden færdighed du kan erhverve er kendskab til avancerede computerprogrammer, som kan hjælpe dig med at bruge andre ikke-forretningsprogrammer til private formål.

Omkostningerne ved en deltid MBA afhænger stort set af, hvor du forfølge dine studier. Nogle ting at overveje, når du laver dit budget, inkluderer registreringsgebyrer, bogomkostninger, logi og mad. At arbejde på denne grad deltid betyder ofte, at du kan sprede disse omkostninger ud over en længere periode, hvilket kan gøre din budgettering nemmere.

Med en MBA i Project Management kan du søge en række stillinger inden for en standard forretningsstruktur. Projektleder, projektanalytiker og driftsleder er blot nogle af de jobtitler, du kan søge om. Principperne i dette uddannelsesprogram kan også anvendes til forvaltning af projekter inden for non-profit, skoler og medicinske institutter. Hvis du fokuserer på virksomhedsledelsens etik, så kan du søge arbejde inden for den juridiske verden som en kontrakt og forhandlingskonsulent, porteføljeforvalter og meget mere.

MBA-programmer i projektledelse kan findes over hele verden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
WU Executive Academy
Wien, Østrig

Den professionelle MBA Project Management giver ledere med up-to-date værktøjer og nøglekompetencer for at optimere deres projektledelse - fra begyndelsen til en vellykket afs ... +

Den professionelle MBA Project Management giver ledere med up-to-date værktøjer og nøglekompetencer for at optimere deres projektledelse - fra begyndelsen til en vellykket afslutning. Fra projektomkostninger og organisationsdesign til risikostyring og projektdiscontinuiteter deler ekspertfakultetet dyb indsigt, afprøvede metoder og hjælper med at udvikle de polerede sociale færdigheder, som projekt- og procesledere skal levere kvalitet, bæredygtige resultater og føre deres teams til succes. -
Deltids-MBA
Deltid
18 måneder
Engelsk
på universitet