close

Filtre

Se resultater

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Shah Alam

En del tid MBA er en glimrende måde at forbedre legitimationsoplysninger og opnå viden om erhvervslivet, der er afgørende for en hurtig bevægelse karriere. Dette program er fremragende til bearbejdning af fagfolk, der foretrækker at tage klasser i weekenden eller i løbet af aftenen.Malaysia er en forbundsstat konstitutionelt monarki i Sydøstasien. Den består af tretten stater og tre føde… Læs mere

En del tid MBA er en glimrende måde at forbedre legitimationsoplysninger og opnå viden om erhvervslivet, der er afgørende for en hurtig bevægelse karriere. Dette program er fremragende til bearbejdning af fagfolk, der foretrækker at tage klasser i weekenden eller i løbet af aftenen.

Malaysia er en forbundsstat konstitutionelt monarki i Sydøstasien. Den består af tretten stater og tre føderale territorier og har et samlet landmasse på 329.847 kvadratkilometer adskilt af Det Sydkinesiske Hav i to samme størrelse regioner Peninsular Malaysia og malaysiske Borneo.

Selangor Byen er berømt for en god bestand af studerende, der søger postgraduate og ph.d.-grader i humaniora og kunst. UNISEL Universiti Selangor er et af de bedste universiteter i Malaysia.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Shah Alam. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Shah Alam. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Shah Alam og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Shah Alam og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Shah Alam direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Minimer
Læs mere om at studere i Malaysia
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
CDC Management Institute
Shah Alam, Malaysia

Den Strathclyde MBA i Malaysia, som forvaltes af CDC Management Development (M) Sdn Bhd har en fleksibel stil af levering indarbejde deltid og åbne undervisningsmiljøer elemen ... +

Den Strathclyde MBA i Malaysia, som forvaltes af CDC Management Development (M) Sdn Bhd har en fleksibel stil af levering indarbejde deltid og åbne undervisningsmiljøer elementer i en 180 kredit -
Deltids-MBA
Deltid
2 - 6 år
Engelsk
Jan 2022
på universitet