Filter
Deltid
Studietype: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En deltid MBA-program kan være den perfekte løsning til at hjælpe travle fagfolk flytte op i deres karriere, der giver vigtige færdigheder til nutidens arbejdsplads. Disse avancerede uddannelser dækker ofte kursusarbejde relateret til erhvervsmæssige færdigheder med en mindre intens planlægning end fuldtidsuddannelser, hvilket bedre giver mulighed for en balance mellem skole og arbejde.

Prospective studerende kan undre sig over hvad er en deltid MBA i Finance? En deltid MBA i Finance er typisk en avanceret business grad inden for finansiering. Coursework omfatter ofte kerneforretningsuddannelse inden for emner som økonomi, marketing, regnskab og statistik sammen med finansielle, bankmæssige og investeringsemner som futures og muligheder og konkurs. Programmer kan lægge større vægt på enten forretning eller finansiering, eller give en jævn balance mellem de to relaterede felter.

Kandidater med en deltid MBA i Finance udvikler ofte en række nyttige færdigheder, herunder ledelsesmetoder. Finansiel ledelse og analyse færdigheder kan være nyttige i et stort antal erhverv.

Ikke alle deltid MBA programmer koster det samme beløb. Omkostningerne kan variere afhængigt af forskellige faktorer, herunder det specifikke college eller universitet, samt længden af ​​undersøgelsen. Undersøgelse af programomkostninger og overvejelse af økonomiske ressourcer kan hjælpe potentielle studerende med at træffe den rigtige beslutning.

En deltid MBA i Finance forbereder normalt kandidater til en karriere inden for en række områder. Kandidater kan være godt rustet til roller som kommerciel eller investeringsbankmand, økonomichef, finansanalytiker og økonomichef. Ud over finansielt fokuserede karriere kan færdigheder og erfaring med en deltid MBA i Finance forberede kandidater til stillinger, herunder administrator, virksomhedsejer og administrerende direktør.

Deltidsuddannelser til at opnå en MBA er ofte tilgængelige på institutioner over hele verden. Online-programmer kan være tilgængelige ud over traditionelle programmer på campus. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

5 Resultater i Finans

Azerbaijan State University of Economics

... [+]

. Diplom Finans kurser [-]
Aserbajdsjan Baku
September 2020
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
CIFF Centro Internacional de Formación Financiera

Internationale studerende overvejer at studere i udlandet som en mulighed for at integrere sig i samfundet og i den globale økonomi og til tider som en mulighed for at få ... [+]

Internationale studerende overvejer at studere i udlandet som en mulighed for at integrere sig i samfundet og i den globale økonomi og til tider som en mulighed for at få adgang til specialiseret uddannelse kvalitet.

Fuldt ud klar over denne tendens, Universidad de Alcalá sammen med Centro Internacional de Formación Financiera (CIFF) har udviklet Finance MBA-program. Vi stræber efter at uddanne internationale dimittender inden for videnskabelige, tekniske og sociale viden, gennem et komplet MBA-program, som vil give dem mulighed for at få adgang til vores MBA Finance tilbyder den studerende - Solid og solid viden om de grundlæggende principper bag moderne finansiering, som er Nøglen til det daglige arbejde og analyse inden for en virksomheds afdeling i multinationale miljø - Specialisering i tekniske områder gør det muligt for deltageren i tilstrækkelig grad anvende de eksisterende redskaber i det daglige arbejde af store og / eller multinationale selskaber.... [-]

Spanien Madrid
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
CIFF Centro Internacional de Formación Financiera

Produktionen model er planlagt for fremtiden skal være baseret på handlinger og strategier for specialisering i disse virksomheder og industrier, der tilbyder større muli ... [+]

Produktionen model er planlagt for fremtiden skal være baseret på handlinger og strategier for specialisering i disse virksomheder og industrier, der tilbyder større muligheder for økonomisk vækst. Vores nuværende niveau for økonomiske fremskridt og positionering transformationer kræver lederskab i visse sektorer og sikkert lederskab i særlige områder væsentlige at være konkurrencedygtige.

En af de vigtigste ejendommeligheder, der tilbyder denne Master er baseret på, hvordan den viden og færdigheder opnået i forvaltningen af ​​de forskellige områder af erhvervslivet fokus på de særlige kendetegn ved struktureret (som i fremtidens industrier), og de sektorspecifikke anvendelsesområder søge efter en ny produktionsmodel, samt hvor der i dag en stor andel af værditilvæksten i økonomien værdi, men har brug for en effektiv nyorientering.... [-]

Spanien Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
DeSales University

... [+]

Ud over at udvikle en forståelse af den sofistikerede natur og sammenhæng mellem de grundlæggende funktionelle forretningsområder, vil MBA-programmet lægge vægt på eksekutiv kompetenceudvikling.

[-]
USA Center Valley Rumænien Bukarest Allentown  + 1 Mere
September 2020
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Den professionelle MBA Finance er et banebrydende program, der giver teoretisk ekspertise, analytisk knowhow og de praktiske ledelsesværktøjer, der gør det muligt for led ... [+]

Lykkes i det dynamiske finansfelt

Den professionelle MBA Finance er et banebrydende program, der giver teoretisk ekspertise, analytisk knowhow og de praktiske ledelsesværktøjer, der gør det muligt for ledere at lykkes i det dynamiske, globaliserede finanssektor. Studieordningen er specielt designet omkring implementeringen af ​​relevant indhold og undervises af en international fakultet af topeksperter fra finanssektoren. Denne MBA vil udvide deltagernes ekspertise såvel som skærpe både deres finansielle intuition og den nødvendige fleksibilitet til at reagere hurtigt og hensigtsmæssigt på den fremtidige udvikling i denne vigtige sektor. Den brede vifte af indhold giver kandidater mulighed for at tage forskellige stillinger i økonomi - et aktiv til deres arbejdsgiver og en afgørende karrierefordel.... [-]

Østrig Launceston
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
20 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk