close

Filtre

Se resultater

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Hubei

Deltid MBA programmer er beregnet til studerende, der ikke er i stand til at deltage i et universitet på fuld tid. Denne type grad kan hjælpe eleverne lære en hel del om business administration, teori og ledelse, hvilket gør det til det perfekte supplement til en bachelorgrad.Kina højere uddannelse for et par år er blevet kåret som en af ​​de bedste blandt de asiatiske lande. Dette lan… Læs mere

Deltid MBA programmer er beregnet til studerende, der ikke er i stand til at deltage i et universitet på fuld tid. Denne type grad kan hjælpe eleverne lære en hel del om business administration, teori og ledelse, hvilket gør det til det perfekte supplement til en bachelorgrad.

Kina højere uddannelse for et par år er blevet kåret som en af ​​de bedste blandt de asiatiske lande. Dette land har over 150 både offentlige og privatejede universiteter distribution på alle provinser i Kina. Den videregående uddannelse er forskningsbaseret.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Hubei. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Hubei. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Hubei og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Hubei og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Hubei direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Minimer
Læs mere om at studere i Kina
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Zhongnan University of Economics and Law - MBA School
Wuhan, Kina +1 Mere

Dette er en deltidsstilling treårigt program, designet til både kinesiske og internationale studerende. Alle kurser bliver undervist i kinesisk.

Dette er en deltidsstilling treårigt program, designet til både kinesiske og internationale studerende. Alle kurser bliver undervist i kinesisk. -
Deltids-MBA
Deltid
3 år
Engelsk
på universitet