close

Filtre

Se resultater

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Guangzhou

Deltid MBA programmer er beregnet til studerende, der ikke er i stand til at deltage i et universitet på fuld tid. Denne type grad kan hjælpe eleverne lære en hel del om business administration, teori og ledelse, hvilket gør det til det perfekte supplement til en bachelorgrad.Kina søger at fremme udviklingen af ​​førsteklasses universiteter. Kina 's økonomi er allerede verdens … Læs mere

Deltid MBA programmer er beregnet til studerende, der ikke er i stand til at deltage i et universitet på fuld tid. Denne type grad kan hjælpe eleverne lære en hel del om business administration, teori og ledelse, hvilket gør det til det perfekte supplement til en bachelorgrad.

Kina søger at fremme udviklingen af ​​førsteklasses universiteter. Kina 's økonomi er allerede verdens ' s næststørste og er stadig voksende. Oplever sin kultur og forstå dens vækst på markedet vil øge din karriere.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Guangzhou. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Guangzhou. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Guangzhou og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Guangzhou og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Guangzhou direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Minimer
Læs mere om at studere i Kina
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
中山大学管理学院
Guangzhou, Kina

Vores IMBA-program er at fremme iværksættere med global strategisk vision og ledelsesmæssige talenter, der tilpasser sig den globale konkurrence.

Vores IMBA-program er at fremme iværksættere med global strategisk vision og ledelsesmæssige talenter, der tilpasser sig den globale konkurrence. -
Deltids-MBA
Deltid
3 år
Engelsk
på universitet