close

Filtre

Se resultater

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Guangdong

En del tid MBA er en glimrende måde at forbedre legitimationsoplysninger og opnå viden om erhvervslivet, der er afgørende for en hurtig bevægelse karriere. Dette program er fremragende til bearbejdning af fagfolk, der foretrækker at tage klasser i weekenden eller i løbet af aftenen.Kina højere uddannelse for et par år er blevet kåret som en af ​​de bedste blandt de asiatiske lande. D… Læs mere

En del tid MBA er en glimrende måde at forbedre legitimationsoplysninger og opnå viden om erhvervslivet, der er afgørende for en hurtig bevægelse karriere. Dette program er fremragende til bearbejdning af fagfolk, der foretrækker at tage klasser i weekenden eller i løbet af aftenen.

Kina højere uddannelse for et par år er blevet kåret som en af ​​de bedste blandt de asiatiske lande. Dette land har over 150 både offentlige og privatejede universiteter distribution på alle provinser i Kina. Den videregående uddannelse er forskningsbaseret.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Guangdong. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Guangdong. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Guangdong og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Guangdong og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Guangdong direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Minimer
Læs mere om at studere i Kina
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
中山大学管理学院
Guangzhou, Kina

Vores IMBA-program er at fremme iværksættere med global strategisk vision og ledelsesmæssige talenter, der tilpasser sig den globale konkurrence.

Vores IMBA-program er at fremme iværksættere med global strategisk vision og ledelsesmæssige talenter, der tilpasser sig den globale konkurrence. -
Deltids-MBA
Deltid
3 år
Engelsk
på universitet