MBASTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Beijing

En del tid MBA eller Master of Business Administration, er en glimrende måde at udnytte mulighederne graduate uddannelse. Designet til bearbejdning af fagfolk, denne type program byder generelt mere fleksible klasse skemaer end en typisk grad.

Kina søger at fremme udviklingen af ​​førsteklasses universiteter. Kina 's økonomi er allerede verdens ' s næststørste og er stadig voksende. Oplever sin kultur og forstå dens vækst på markedet vil øge din karriere.

På grund Beijing status som et kulturelt og politisk hovedstad i Kina, har mange lokale og internationale studerende strømmede i denne by, for at studere i forskellige colleges og universiteter. Byen byder på store muligheder for at videregående uddannelser entusiaster især til dem rettet til teknologi.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Beijing. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Beijing. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Beijing og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Beijing og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Beijing direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

resultater fundet Filter

International deltids-MBA

MIP Politecnico di Milano School of Management
Deltids-MBA
Okt 2021
<
Deltid
<
20 måneder
Engelsk
på universitet

Den internationale deltids MBA er programmet for MIP Politecnico di Milano designet til talentfulde fagfolk, der ønsker at tilegne sig ledelsesmæssige færdigheder uden at afbr ...

Læs mere

MBA Part-time

Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education
Deltids-MBA
<
Deltid
<
13 måneder
Spansk
på universitet

En un entorno tan cambiante, competitivo y global como el actual, el MBA Part-Time de 13 meses es un programa a tiempo parcial que permite a los profesionales.

Læs mere

Master of Business Administration, deltid glasgow

University of Strathclyde Business School
Deltids-MBA
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Vores deltid MBA (aften studie) giver dig mulighed for at få et værdsat og veletableret management kvalifikation på en måde, der er bedst egnet til dine faglige og personlige ...

Læs mere

Master of Business Administration, fleksibel læring

University of Strathclyde Business School
Deltids-MBA
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Vi kender ikke alle kan, eller endog ønsker at studere på fuld tid eller ved aftenskole. Derfor er vores fleksible rute læring giver dig mulighed for at variere tempo og række ...

Læs mere