$close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En deltid MBA er en måde at tjene en avanceret grad uden at ofre så meget tid fra dit nuværende job. Hvis du ikke har noget imod at tage længere tid for at fuldføre programmet, kan dette være en god mulighed for at sprede din tid og dine penge. Hvad er en deltid MBA i International Management? Dette program fokuserer typisk på, hvordan virksomheder kan håndtere sig selv på en global mar… Læs mere

En deltid MBA er en måde at tjene en avanceret grad uden at ofre så meget tid fra dit nuværende job. Hvis du ikke har noget imod at tage længere tid for at fuldføre programmet, kan dette være en god mulighed for at sprede din tid og dine penge.

Hvad er en deltid MBA i International Management? Dette program fokuserer typisk på, hvordan virksomheder kan håndtere sig selv på en global markedsplads, samtidig med at lokal relevans bevares. Nogle programmer kræver kun en bachelorgrad, men andre kræver nogle års erhvervserfaring. Kurser du kan tage omfatter tværkulturel kommunikation, økonomisk ressourceforvaltning, corporate finance, kvantitative metoder og innovation management. Du kan også vælge at fokusere på et bestemt internationalt område, som Europa eller Asien.

Der er flere færdigheder, du kan erhverve i løbet af dette uddannelsesprogram, herunder tidsledelse, ledelse og kommunikation. Styring af din tid kan gøre dine daglige aktiviteter mere effektive, mens kommunikation og ledelse kan give dig tillid til sociale indstillinger.

At arbejde på en deltid kan koste mindre hvert semester på grund af at købe færre bøger og tilmelding til færre klasser, men hver skole kræver forskellige omkostninger. For at bestemme, hvor mange penge du har brug for, bør du også overveje rejseomkostningerne for nogen klasser, du ikke kan tage online.

Et internationalt ledelsesprogram kan forberede dig til en række karriere. Nogle jobtitler at søge efter omfatter finansanalytiker, handelsspecialist og udenlandsk servicekontor. Virksomheder, der ansætter MBA kandidater er børsnoterede selskaber, banker og andre finansielle institutter. På grund af det internationale fokus er det muligt at finde arbejde i næsten ethvert land.

Som et internationalt emne kan MBA-programmer i international ledelse findes over hele verden. Med mange skoler, der tilbyder online muligheder, tager du tid til at bestemme, hvad der virker bedst for din livsstil. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
Horizons University
Paris, Frankrig

Den MBA i International Management fokuserer på de eksterne og interne ledelsesfunktioner typisk for multinationale selskaber (multinationale selskaber).

Den MBA i International Management fokuserer på de eksterne og interne ledelsesfunktioner typisk for multinationale selskaber (multinationale selskaber). -
Deltids-MBA
Deltid
2 - 3 år
Engelsk
Sep 2022
på universitet
Online
 
El Centro de Estudios Económicos y Comerciales
Madrid, Spanien

For at besætte en ny dimension i uddannelsen tilbyde postgraduate International University Menéndez Pelayo (Uimp) og ICEX Spanien Export og Investment (via Business School ICE ... +

For at besætte en ny dimension i uddannelsen tilbyde postgraduate International University Menéndez Pelayo (Uimp) og ICEX Spanien Export og Investment (via Business School ICEX-CECO) har planlagt en ny udgave af det officielle program MBA i International Management (tidligere Master i International Business Management) inden for ICEX Scholarship Program. -
Deltids-MBA
Deltid
12 måneder
Spansk
på universitet