close

Filtre

Se resultater

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Buren

En del tid MBA eller Master of Business Administration, er en glimrende måde at udnytte mulighederne graduate uddannelse. Designet til bearbejdning af fagfolk, denne type program byder generelt mere fleksible klasse skemaer end en typisk grad.Nederlandene er et konstituerende land i Kongeriget Nederlandene, som består af tolv provinser i det nordvestlige Europa, og tre øer i Caribien. Engelskt… Læs mere

En del tid MBA eller Master of Business Administration, er en glimrende måde at udnytte mulighederne graduate uddannelse. Designet til bearbejdning af fagfolk, denne type program byder generelt mere fleksible klasse skemaer end en typisk grad.

Nederlandene er et konstituerende land i Kongeriget Nederlandene, som består af tolv provinser i det nordvestlige Europa, og tre øer i Caribien. Engelsktalende studerende vil have nogen problemer med at finde egnede kurser. For internationale studerende, der søger til universiteter i Holland, er flere stipendier til rådighed.

Denne turist by er kendt for tilstedeværelsen af ​​rige kultur og fremherskende traditioner Holland. Alle dem, der er interesserede i at studere erhvervslivet og Management Sciences Buren bør besøge Buren. Institutioner som Business School Nederland er kendt for uddannelse af høj kvalitet.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Buren. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Buren. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Buren og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Buren og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Buren direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Minimer
Læs mere om at studere i Holland
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Business School Netherlands
Buren, Holland

Uddannet med en tre-akkrediteret international MBA. Blended-Learning (Online) med 2 x 9-dages konferencer i Holland. BSN International Action Learning MBA-programmet fokuserer ... +

Uddannet med en tre-akkrediteret international MBA. Blended-Learning (Online) med 2 x 9-dages konferencer i Holland. BSN International Action Learning MBA-programmet fokuserer på anvendt læring ved at løse realtids, arbejdsrelaterede problemer i din egen organisation. Denne deltidsblandede MBA-læring giver mulighed for en meget praktisk tilgang til at uddanne forretningsledere og fagfolk. International Action Learning MBA tilbydes på engelsk til fagfolk overalt i verden, der er interesseret i at finde løsninger på aktuelle ledelsesproblemer, opnå personlig berigelse og levere et højt afkast på investeringen. -
Deltids-MBA
Deltid
24 måneder
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online