MBASTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Aix-en-Provence

En del tid MBA eller Master of Business Administration, er en glimrende måde at udnytte mulighederne graduate uddannelse. Designet til bearbejdning af fagfolk, denne type program byder generelt mere fleksible klasse skemaer end en typisk grad.

Frankrig tilbyder en fantastisk videregående uddannelsessystem til ikke kun dens borgere, men også udlændinge. Landet 's dynamiske kultur tiltrækker udenlandske studerende og dem interesseret i at forfølge internationale kurser. Frankrig har en tradition for videnskabelig og teknologisk innovation. Dette sikrer, at forskere fuldt ud at udnytte deres kreativitet.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Aix-en-Provence. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Aix-en-Provence. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Aix-en-Provence og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Aix-en-Provence og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Aix-en-Provence direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

resultater fundet Filter

Euro mba

IAE Aix Graduate School of Management
Deltids-MBA
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Den EuroMBA er en pædagogisk konsortium, der kombinerer styrkerne i seks anerkendte europæiske business schools og universiteter. Den EuroMBA pensum henvender sig til den mode ...

Læs mere